Wpis z mikrobloga

@biesy: Zrozumiałem ale zeszliśmy na inne tematy to, że łeb jest ciągnięty to jak mówiłem nie równa droga i się osunął. Mógł również wsadzić tusze do bagażnika aby nie prowokować widokiem ale cóż niektórzy w taki sposób wożą. Więc nie ma sensu robić sensacji.
  • Odpowiedz
@DestroDevil:

Z Wiki:

Obecnie w Polsce brakuje formalnej definicji loftki, natomiast zabronione jest stosowanie śrutu o średnicy powyżej 4,5 mm i dlatego każdy śrut o większej średnicy traktowany jest jako loftka. Amunicja wypełniona loftkami cechuje się wysokim przebiciem i złym pokryciem celu, co skutkuje częstym uchodzeniem strzelanej zwierzyny na znaczne odległości, mimo dotkliwych ran.

Generalnie w polowaniu, wbrew temu co gadają ekozjeby (nie mylić z ludźmi pro-eko), nie chodzi o
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kopawdupeswiniom: od milionów lat jakikolwiek gatunek człowieka używał zwierząt do pozyskania pożywienia a ty mi p--------z takie kocopoly? Nie chcesz to nie jedz, ja Ci nie karze, ale narzucanie innym swoich poglądów to taki trochę f-----m co? Kotleciki sojowe chyba co mózg wyprały...
  • Odpowiedz
@mikserq21: co ma piernik do wiatraka? XDdDd
W tym momencie jest zdecydowana nadwyżka żywca, a hodowcy dokładają do interesu. Już są wylęgarnie, w których nie było zbytu na młode ptaki, bo ubojnie nie chcą później odbierać od hodowców, wiec całe stada są gazowane, żeby zminimalizować straty, a ty coś p--------z o jedzeniu mlecza XD
Debile zabiją dla przyjemności, a nie dlatego że mięsa nie ma.
  • Odpowiedz