@Mieszkopol Nie jest zła, ale żeby się nad nią spuszczać to raczej nie. Innymi słowy, jakby miał jechać po ta kanapkę i były by 4+ auta w kolejce to #!$%@? bym na nią położył.
@Krupier Grander to kilka lat temu była dla mnie nadkanapka ale zacząłem je tak często żreć, że chyba mi się po prostu przejadły, chociaż mam wrażenie że się trochę zmieniły i że nie są to te same grandery co kiedyś.
@meshack: tez sie kiedys skusilem na drwala po fali zachwytu, ale calkowicie mi nie podszedl, ten ser w panierce jest dla mnie obrzydliwy. Dziewcznie tez nie zasmakowal, zjadla dwa kesy i wyrzucila.
@Krupier: Zacznijmy od tego, że grander to nie burger.
@meshack: Burger Drwala jest spoko. Zarówno w wersji pikantnej jak i łagodnej. Dobrze rozgrzewa. Choć ogólnie sama jego specyfika (brak warzyw) powoduje, że jest ciężki, dosyć mdły i zapychający. Ja np uwielbiam w zimę zjeść ale raczej maks 1 - 2 na rok. Jak wchodzi co
@meshack: w internetach piszą że to 15pln kosztuje - prawda to? Coś mi się nie kalkuluje - lepszy biznes chyba dorzucić 5 i iść do burgerowni? da się wogóle tym najeść?
#mcdonalds #jedzzwykopem #szczecin
Komentarz usunięty przez moderatora
Innymi słowy, jakby miał jechać po ta kanapkę i były by 4+ auta w kolejce to #!$%@? bym na nią położył.
Król jest tylko jeden - Grander. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jestem tak stary, że pamiętam jak pierwszy raz wprowadzali Grandera do menu.
@Krupier: Zacznijmy od tego, że grander to nie burger.
@meshack: Burger Drwala jest spoko. Zarówno w wersji pikantnej jak i łagodnej. Dobrze rozgrzewa. Choć ogólnie sama jego specyfika (brak warzyw) powoduje, że jest ciężki, dosyć mdły i zapychający. Ja np uwielbiam w zimę zjeść ale raczej maks 1 - 2 na rok. Jak wchodzi co
O to to, jakby tam plasterek pomidora dać to w mojej ocenie by był dużo lepszy.
Coś mi się nie kalkuluje - lepszy biznes chyba dorzucić 5 i iść do burgerowni? da się wogóle tym najeść?