Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +178
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Otrzymałem mail podpisany przez:
Zespół Certum Asseco Data Systems S.A.
i
Biuro w Szczecinie ul. Królowej Korony Polskiej 21 70-486 Szczecin assecods.pl
o wejściu w życie zmieniony Regulamin Sklepu Internetowego Asseco Data Systems S.A.
Nagłówki listu budzą wątpliwości:
Return-Path:
Received: from f111.freshmail.mx (84.205.180.111) (HELO f111.freshmail.mx)
by domains016.home.pl (89.161.255.29) with SMTP (IdeaSmtpServer 0.83.520)
id 76bb49b95d963333; Mon, 23 Nov 2020 17:14:38 +0100
[...]
From: Skelp Certum
Tak, w polu from skelp zamiast sklep
link do regulaminu budzi wątpliwości:
https://link.freshmail.mx/c/4ti5zawegq/0qwddwqk9g
i kieruje do domeny certum.online, a nie certum.pl
W regulaminie są błędy ortograficzne.
Czy Państwa firma jest rzeczywiście nadawcą w/w korespondencji?
z poważaniem,
//
#asseco #certum #hakerzy #internet #komputery #bezpieczenstwo #siecikomputerowe #programowanie #programista15k
1. Na stronie certum.pl informacja o zmianie regulaminu
2. Link ze strony certum.pl i z e-mail jest identyczny
https://sklep.certum.online/archiwum/Regulamin%20Sklepu%20Internetowego%20Asseco%20Data%20Systems%20SA%20od%2030.11.2020.pdf
Przede wszystkim dziękujemy za komentarz dotyczący naszych działań. Bardzo cenimy feedback od naszych Klientów, gdyż dzięki niemu jesteśmy w stanie podnosić jakość świadczonych usług i dopasowywać je do Państwa potrzeb.
W dniu 23 listopada wysyłaliśmy do wszystkich naszych klientów posiadających konto w sklepie internetowym pod adresem www.sklep.certum.pl informację o zmianie regulaminu. Tym samym wypełnialiśmy obowiązek informacyjny, do którego zobowiązuje nas prawo. Jednak w trakcie przygotowywania mailingu wkradły się nieprawidłowości, które nie zostały usunięte podczas weryfikacji poprzedzającej wysyłkę. Ponadto pojawiły się pytania o domenę certum.online – jesteśmy jej właścicielem, wykorzystujemy ją do hostowania materiałów i z niej właśnie pochodzi link do regulaminu, który jest poprawny.
Przepraszamy