Wpis z mikrobloga

@PanNocebo: lepiej dobrze się przyjrzyj temu "zabezpieczonemu" podwoziu, bo pod spodem może być sieczka. Wiem co mówię, niejedno auto przez to odrzuciłem, a jedno nawet kupiłem i byłem przekonany, że jest ok, dopóki kolejny właściciel nie podesłał mi fotki dziury w podłodze.

Moja nie ma konserwy na podwoziu i trzyma się w miarę ok, lata tylko w suche dni, nie mam zamiaru robić jej blachy, od 3 lat nie zmieniło się
@MariuszLowKick wiem jak to zwykle bywa, dlatego wcześniej wysłałem tam gościa z autotesto żeby wziął auto na kanał i sprawdził w moim imieniu okiem profesjonalisty, a jak przyjechałem osobiście to wybraliśmy się tam znowu i sprawdziłem na własne oczy. Jest git ;) Ale i tak jak przyjdą śniegi i się mokro zrobi to ją zamknę w garażu. A tak to póki względnie sucho jest to się nie martwię. Liczę na to że
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PanNocebo: zazdro. Od 3 lat się jaram miata, najpierw jarało mnie bmw z3 ale zauważyłem jak wizualnie postarzały się przedlifty,no i brak sensownych egzemplarzy w PL. No i z3 podrożało trochę ostatnio w cenie lekkiego gruza z3 można mieć miate prawie ideał 1.8. A druga sprawa to to że u mnie nie ma gdzie parkować a garaży wolnych nie ma. ¯\_(ツ)_/¯