Aktywne Wpisy
Teuvo +41
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
SereneCipher +4
Czym według was jest miłość?
Że jest tępa to wiadomo, że bazuje na stereotypach też. Ale była tam scena gwałtu i miała być taka super śmieszna. Chyba.
Główny bohater trafia na święta do koleżanki, która robi z niego swojego chłopaka przed rodzicami. Oni pokazują mu jakieś zdjęcia z dzieciństwa tejże i mówią że nie będą mieć nic przeciwko jak będą spali w jednym łóżku na co on zrobił przestraszoną minę i mowi ze nienie, on wraca na noc, bo to tylko koleżanka (co zostało zagluszone). W kolejnej scenie ona i on są w tym pokoju i ona sie do niego dobiera, on mówi ze nie chce, probuje ja odepchnac, stanowczo protestujr ale ona rozpina mu spodnie i w momencie w którym przestajemy slyszec jej glos, on robi bloga mine. Rozumiecie, chodzi o segz hehehe
I wyobraźcie sobie odwrotną sytuację: to gość się tak dobiera do laski w komedii romantycznej, ona protestuje ale w końcu on dobiera się do niej, wsuwa swojego barabasza a ona z rozkoszy zamyka oczy i sie uśmiecha. Super smiesznie i romantycznie, nie?
#film #netflix #dyskryminacjamezczyzn #s--s
Pewnie zaraz mi jakiś powie, że jakby byli inni to by ich loszki wysmialy - one też są wychowane w tej toksycznej męskości. Ale cieszę się, że coraz więcej
@nicari: To, że kobiety szukają mężczyzn, przy których będą czuć się bezpiecznie (tzn. zaradnych, silnych, kontrolujących swoje emocje), to nie jest kwestia "wychowania w toksycznej męskości" tylko kwestia uzasadniona w pełni biologicznie i ewolucyjnie. A co za tym idzie, zawsze i niezmiennie na pewnym instynktownym poziomie, "toksycznie