Aktywne Wpisy

Juliusz-Banioski +26
kolacja chłopska do oceny

źródło: temp_file7582341896799571432
Pobierz
Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że
Ten uczuć kiedy #urojeniaprawakoidalne przesłaniają ci całe życie więc nawet do pozytywnego wpisu o tym że jesteś szczęśliwy musisz dodać coś o lewactwie. Jak wiadomo to całe lpg tylko marzy o zniszczeniu tradycyjnej polskiej rodziny i chce się identyfikować jako armata samobieżna, która swoją drogą będzie niszczyć domy heteroseksualnych polskich rodzin.
Pytanie gdzie to szczęście? Niby spokój ducha, niby dom spłacony, tylko urojenia prześladują. Spałbyś spokojnie, gdyby nie to że mityczne agresywne lewactwo chce być całował stopy murzynów, a potem anal albo odsiadka.
Nie wołam bo i tak się znajdzie jakiś szeryf który to zrobi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #rakinstant
źródło: comment_1605954580eaR7T4WWynvi11jM3ijxKz.jpg
PobierzOn jest szczęśliwy żłopiąc p--o o 6 rano. SŁYSZYSZ LEWAKU? Rozumiesz co to znaczy szczęśliwy? Nie obchodzi go wycie lewactwa, bo jest szczęśliwy.
Lewactwo chce zniszczyć mu rodzinę, ale dzielnie się temu lewactwu stawia, bo dzięki alkoholowi jest SZCZĘŚLIWY.
Komentarz usunięty przez moderatora