Wpis z mikrobloga

Fajnie że ktoś to wyłapał z tym samochodem Konona, ale dajcie spokój, robić z tego aferę i jeszcze gdzieś to zgłaszać? Głupota.
Nawet jakby policję wtedy wezwali to by ich wyśmiali na miejscu. Bez przesady to nawet stłuczką nie można nazwać.
Nie wiem jak teraz ale jak dawno temu byłem chwilę w usa to było normalne że wyjeżdżając z miejsca parkingowego jak byłeś zastawiony z przodu i z tyłu bardzo to jak się lekko dotknęło zderzaka samochodu z przodu czy z tyłu to nikt z tego problemu nie robił. Dla nich to było normalne.
Ehh, widać że i tutaj sporo konfidentów, co z byle bzdurą lecą do instytucji państwa po "pomoc", a mówią że Konon to konfident. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym bardziej że akurat tu żadnej winy jego nie było tylko tej pacjentki z drugiego samochodu.
#kononowicz #suchodolski #patostreamy
  • 20
jak dawno temu byłem chwilę w usa to było normalne że wyjeżdżając z miejsca parkingowego jak byłeś zastawiony z przodu i z tyłu bardzo to jak się lekko dotknęło zderzaka samochodu z przodu czy z tyłu

@dizel81: #!$%@?ąc od konona, to w USiech jest inaczej :)
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś auta na rynek amerykański musiały posiadać specjalne zderzaki, które przyjmowały na siebie siłę uderzenia i nie doprowadzały do zniszczeń.
@SVETER: Materiał zacny oczywiście, ale co do tego czy wyczuli czy nie to trudno powiedzieć. Z jednej strony znając Konona to czy by była jego wina czy nie to i tak by awanturę zrobił, do tego znając jego umiejętności jako kierowca to też mógł nic nie poczuć.
No ale z drugiej mogło być tak że poczuli ale szczur coś krzyknął że nie ma czasu, trzeba jechać i pojechali, jaka prawda jest
@dizel81: u żabojadów jest tak samo. Pamiętam jak mi kolega mówil że wujka auta szukali bo tak mu przepchali, jak pojechał na 2tyg urlopu do Polski. Myślałem że to bajki bo u nas w cebulandii dla mnie było to nie do pomyślenia dla mnie, u nas się potrafią srać jak jeden drugiemu na parkingu drzwiami #!$%@? w jakiegoś szrota. Ale parę lat później w Paryżu widziaałem jak jakaś baba masakrowała inne
u nas się potrafią srać jak jeden drugiemu na parkingu drzwiami #!$%@? w jakiegoś szrota.

@xxxmen: cebulackim jest dla Ciebie to, że ktoś zna wartość pieniądza? #!$%@? w drzwi często równa się ze zdartą warstwą lakieru do blachy, wystarczy wtedy chwila #!$%@? warunków i jak nie pomalujesz to masz rudą na drzwiach. nie każdemu widzi sie #!$%@?ć z własnej kieszeni na malowanie, bo ktoś nie szanuje cudzych rzeczy