Aktywne Wpisy
Kagernak +73
Ciągle się pojawiają wpisy, które krytykują czerwono-czarną flagę UPA, naszywki, pomniki Bandery, ulice zmieniają nazwy na ich cześć, to pozwólcie, że się na ten temat wypowiem.
Ja się w pełni zgadzam, że może się to nie podobać, ja też nie skacze na ten ale trzeba pamiętać, że Ukraina ma zniekształcony obraz historii z II wojny światowej, rzezi wołyńskiej i innych tego typu spraw, ale nie tylko oni tkwią w podobnym przeświadczeniu. To
Ja się w pełni zgadzam, że może się to nie podobać, ja też nie skacze na ten ale trzeba pamiętać, że Ukraina ma zniekształcony obraz historii z II wojny światowej, rzezi wołyńskiej i innych tego typu spraw, ale nie tylko oni tkwią w podobnym przeświadczeniu. To
21kremuwkarz37 +36
Kolejna hipergamiczna julka z grupy lewicowych femoidów na fb próbuje zcuckoldzić członka swojej rodziny za pomocą bluepillowo-n0rmickiej propagandy. Podobno jest jednym z nas, dlatego wszystkim mirkom spełniającym podane kryteria radzę się uzbroić pod względem psychicznym na najbliższy okres czasu. Powodem tego jest to, iż n0rmictwo i p0lki proponują rozwiązanie tego w sposób m.in. przemocowy.
#blackpill #przegryw #incel #p0lka #julka
#blackpill #przegryw #incel #p0lka #julka
Nawet jakby policję wtedy wezwali to by ich wyśmiali na miejscu. Bez przesady to nawet stłuczką nie można nazwać.
Nie wiem jak teraz ale jak dawno temu byłem chwilę w usa to było normalne że wyjeżdżając z miejsca parkingowego jak byłeś zastawiony z przodu i z tyłu bardzo to jak się lekko dotknęło zderzaka samochodu z przodu czy z tyłu to nikt z tego problemu nie robił. Dla nich to było normalne.
Ehh, widać że i tutaj sporo konfidentów, co z byle bzdurą lecą do instytucji państwa po "pomoc", a mówią że Konon to konfident. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym bardziej że akurat tu żadnej winy jego nie było tylko tej pacjentki z drugiego samochodu.
#kononowicz #suchodolski #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
@dizel81: #!$%@?ąc od konona, to w USiech jest inaczej :)
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś auta na rynek amerykański musiały posiadać specjalne zderzaki, które przyjmowały na siebie siłę uderzenia i nie doprowadzały do zniszczeń.
No ale z drugiej mogło być tak że poczuli ale szczur coś krzyknął że nie ma czasu, trzeba jechać i pojechali, jaka prawda jest
@xxxmen: cebulackim jest dla Ciebie to, że ktoś zna wartość pieniądza? #!$%@? w drzwi często równa się ze zdartą warstwą lakieru do blachy, wystarczy wtedy chwila #!$%@? warunków i jak nie pomalujesz to masz rudą na drzwiach. nie każdemu widzi sie #!$%@?ć z własnej kieszeni na malowanie, bo ktoś nie szanuje cudzych rzeczy
@xxxmen: Cebulackie to jest nie szanowanie i obijanie czyjegoś samochodu, i nie ważne jakiej jest wartości.