Aktywne Wpisy

SzymonXes +600
Z rigczem. A julka teamleaderka sama ze sobą nie może dojść do ładu czy chodzi o godzinę czy o dwie.
#pracbaza #heheszki #logikarozowychpaskow
#pracbaza #heheszki #logikarozowychpaskow

Headcrab_B +148
#blackpill #przegryw #incel #p0lka #julka
Już ja wiem jakie to są te obrzydliwe i przerażające posty:
I jeszcze to klasyczne TERAPIA INTZELU na końcu.
w drabinie społecznej trzeba posortować sobie jednak priorytety
tyle że julka sobie nawet nie wyobraża że dla takiego chłopa najważniejsze jest by poznał się blisko z kimkolwiek i nauczył socjalizacji zamiast wylądować z byle cipą bo się nauczyła że każdy chłop będzie ją traktował jak księżniczkę i myśli
@jutronaobiadznowuryz: Ja miałem kiedyś podobną rozmowę - laska poprosiła mnie żebym pogadał z jej bratem, bo już któraś z kolei tinderowka go zghostowala po pierwszym spotkaniu. Jak wyłożyłem mu kawę na ławę o gadzim mózgu, pieniądzach, statusie, dymorfizmie i żeby sobie przygarnął studentkę na mieszkanie które
przegrywy: nasze interesowania zainteresowania to nauka i ogolnie nauka nas kreci ( tu podawanie zrodel o badaniach ze grubosc nadgarstka jest niespodziewanie wazna w szansach na znalezienie partnerki )
tez przegrywy: terapia intzelu, terapia to spisek naukowcow, sfabrykowane badania dowodzace skutecznosci i wklejony obrazek z rozwrzeszczanym ryjem wykopka w anturażu rozbrzmiewajacych wokol slow "terapia!"
Czy jest jakiś słownik polsko przegrywowy? Bo ciekawi mnie o co chodzi w tym bełkocie.