Aktywne Wpisy

Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
źródło: temp_file5886265883138557840
Pobierz

Zauważyliście, że sprzedawcy z dużym obrotem regularnie zmieniają ofertę aby nie móc dodawać oceny produktu? Już któryś raz w miesiącu tak mam. Kupiłem wczoraj przedmiot, a dzisiaj już nie mogę go ocenić, bo zmieniła się oferta. O co chodzi?
źródło: comment_1605862136qe8G9gsZ2zoCk1bplbMDCE.jpg
Pobierzźródło: comment_1605862153zVHptFH6zl6odW2b2T34lx.jpg
Pobierzz tego co widzę to jest ta sama oferta, więc nie wiem o czym mówisz
naduś w apce szczegóły i powinno być oceń produkt, chociaż też nie zawsze się da z tego co widzę, ale tu są oceny, więc powinno się dać
@Millionth_Visitor: @Reynald: a ilość aktualizuje sie sama po kazdym zakupie, a Ty klikasz poprostu w link snapshota