Wpis z mikrobloga

Mam pytanie jaki zestaw do gier polecacie kupić za 3 kafle? Są jakieś zestawy z windowsem 10 64bit gratis? Znalazłem fajną oferte na allegro. Sklep z warszawy dobre opinie i dziwnie tanio. Jest gdzieś haczyk??
https://allegro.pl/oferta/dla-graczy-ryzen-5-2600-16g-rtx-2060-super-ssd-rgb-9830766817?fromVariant=9749395738 #pytanie #komputery #zestawykomputerowe #pcmasterrace #cokupic
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pozatym to sklep z warszawy i ma bardzo dobre opinie. Za 3.5kafla nie dostane tego co tutaj. Jeszcze mi za darmo złożą i dadzą windowsa 10. Pytanie czy to 32bit jesli tak to jest ten haczyk
  • Odpowiedz
@kuba-jikj procesor duzo slabszy ram duzo gorszy plyta glowna duzo gorsza ssd gorszy ;) pewnie cos jeszcze ale nie chce mi sie myslec. Sklej sobie cos w morele pozniej wrzuc tu konfiguracje i pytaj ludzi. Wtedy juz dostaniesz wiecej pomocy odnosnie detali.

A ta obudowa z allegro szrot ze nie pytaj nawet xD
  • Odpowiedz
@PhoenixPneuma: obudowa jest spoko sie p---------s nie wiem o, co. No ryzen lekko gorszy i co z tego? A dysk co z nim nie tak i z ramem? Jak dadzą za fre win64"bit i montaz i instalacja systemu za fre to biore o nie bede przepłacał bo jakiś famboy morele opluwa alegro xd
  • Odpowiedz