Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +1144
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Jakos najbogatsze kraje Europy - Szwajcaria i Norwegia nie sa w UE i maja ku temu swoje powody .
Na bank formuuja tajne porozumienia handlowe z najwazniejszymi gospodarkami swiata a wy sie ekscytujecie bo BoJo costam pajacuje w wywiadach , prawdziwa gra jest zakulisowa .
To jest prestizowe panstwo przewodzace Commonwealth a nie jakas polska co tam nia mozna pomiatac i tak podkuli ogon .
Dla mnie to nawet lepiej bo mniejsza konkurencja na rynku pracy/mieszkaniowym .
Nie beda musieli doplacac na bankrutow typu Grecja/Hiszpania czy kolejne hamujace rozwoj lewackie dyrektywy z Brukseli .
Jeszcze zobaczycie Britiain bedzie Great again ( ͡£ ͜ʖ ͡£)
#uk
Trochę chybione przykłady, bo one nie są, no ale trochę są. Norwegia jest zobowiązana do implementacji znacznej większości prawa unijnego, w tym wszystkich 4 swobód i przepisów regulujących rynek wewnętrzny w ramach EOG. Szwajcaria podobnie, tylko na podstawie ponad 200 umów bilateralnych. Żadne z tych państw nie handluje z UE na zasadach WTO. Do obu tych krajów obywatele
@CzerstwaBulka +1, chociaz po tym co sie odpierdziela w UK to czasami mam wrazenie ze oni wychodza z EU bo jest za malo lewackie.
No ale mnie ciekawi jak sobie EU poradzi z kolosalnym dodrukiem euro, wzrostem zadluzenia o 20-30% PKB w ciagu roku (nawet Niemcy juz 2 miesiace temu mieli +15%) i ciagniecie bankrutow z basenu morza srodziemnorskiego. Przeciez hiszpania, portugalia, wlochy, grecja wlasnie dogorywaja.
w tym zdaniu sb przeczysz
poza tym jak nie bedzie sie mialo pracy to koszty zycia wykoncza takiego delikwenta raz-dwa
czyli juz musisz miec ogarnieta taka
Podobno teraz kantony mają głosować nad tym czy chcą, żeby pracownicy z EU przyjeżdżali do pracy
tam koles wyjasnia , ze popyt jest na ok. 300k rocznie a buduja raczej stala ilosc
Nie wiem co przewazy , nie jestem wrozbita wydaje mi sie , ze to pierwsze
W 2004 mieli spory wzrost gospodarczy i potrzebowano sily roboczej , teraz jest austerity to przestalo im sie najwyrazniej oplacac
Zobaczymy
@chemik_kieszyk: Zdecyduj się zanim odpowiesz, bo zaprzeczasz sam sobie w jednym tylko zdaniu. Cokolwiek napisałeś później nie trąci wiarygodnością po takim wstępie.