Aktywne Wpisy
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs

Soothsayer +43
No i masz, wylot zimnego powietrza zamontowany, tym samym komora sypialna jest już całkowicie ukończona
źródło: IMG_20250329_133455
Pobierz

Zawsze byłem przekonany że zarobki programistów to tak 15k+ na rękę a tutaj takie bagno. Przecież to 7k to granica biedy w warszawie, mieszkanie, dojazd, samochód, codzienne wydatki i idzie z tego oszczędzić może 1000zł... I weź tu oszczędź na wkład własny...
Powiedzcie mi czy wybrałem zły język czy może branża zwolniła?? Z drugiej strony widzę oferty dla jakiś pff javascript developerów za 20k+... . Na przykład https://justjoin.it/offers/itcraftship-senior-remote-js-developer-warszawa
A javascript w porównaniu z C++ to przecież jest przedszkole i jedno wielkie XD. Skończyłem dobre i trudne studia na prestiżowej uczelni i spodziewałem się większych zarobków. Powiedzcie mi czy zarobki programistów rzeczywiście oscylują z okolicach 15k czy to jakaś kolejna ściema wykopowa??
Tak, #zalesie i #przegryw Przecież niewiele mniej idzie zarobić na markecie na kasie.
#programista15k #gorzkiezale #zarobki #programowanie #naukaprogramowania #cpp #it #pracbaza #warszawa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu