@Partyzant91 konfederacja to debile. Zdobyli glosy liberalnej prawicy, tej ktora nie chce miec nic wspolnego z zlodziejami z POKO ani tepymi katolibami. I zaczeli sie zachowywac jak katoliby. Szkoda ze nie wczesniej. Wielu nie marnowaloby glosu na Bosaka ani Mentzena.
Powyższy filmik pochodzi ze spotkania ze Sławkiem Mentzenem, który wprost powiedział, że taki program wyszedł im z badań focusowych i tym będą się kierować.
Plus młodzi się zorientowali, jakie to są szury a nie partia przeciwko bandzie czworga.
@Partyzant91: @kjungst: To tylko świadczy jacy ci młodzi to debile, bo liderzy konfy od lat gadają, że są przeciwko aborcji, a ci dopiero się zorientowali. xD Co oni myśleli, że oni tak tylko gadają? xD
Popularność wśród młodych konfederacji wynikał raczej z memiarstwa i wrażenia że parria jest spoza układu. Mało który w ogóle się zastanawiał nad programem.
@Partyzant91: Nowoczesna to nie była żadna partia liberalna gospodarczo, tylko PO biz które tez miało być liberalnie gospodarcze a wyszło jak zwykle, zreszta większość członków tego ugrupowania miało jakieś powiązania z PO, a teraz w nim skończyli.
@kjungst: jeśli ktoś zmarnował głos na b0saka, bo liczył na liberalne podejście do czegokolwiek, to jest sam sobie winny ¯\_(ツ)_/¯. Przecież jego serdeczny przyjaciel, Winnicki, od lat spamuje antyliberalnymi treściami, a sam b0sak ma krzyż wbity w mózg. O ile jeszcze jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy głosowali na Konfederację, bo szukali w niej jakichś liberalnych jednostek (sam się na to złapałem), to w życiu
@Partyzant91: nie jestem ich fanem i nie głosuję na nich, ale szanuję że nie kierują się takimi wykresami a swoim zdaniem (takie przeciwieństwo Gowina ( ͡º͜ʖ͡º) )
#konfederacja #4konserwy #neuropa #bekazprawakow #polityka
Oni od początku byli katolickimi szurami, tylko ich wyborcy albo nie chcieli, albo nie potrafili tego dostrzec :)
https://youtu.be/3JCdYECVCNA
Powyższy filmik pochodzi ze spotkania ze Sławkiem Mentzenem, który wprost powiedział, że taki program wyszedł im z badań focusowych i tym będą się kierować.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Partyzant91: @kjungst: To tylko świadczy jacy ci młodzi to debile, bo liderzy konfy od lat gadają, że są przeciwko aborcji, a ci dopiero się zorientowali. xD Co oni myśleli, że oni tak tylko gadają? xD
Był Nowoczesna
@Jestembogaty:
Popularność wśród młodych konfederacji wynikał raczej z memiarstwa i wrażenia że parria jest spoza układu. Mało który w ogóle się zastanawiał nad programem.
@Partyzant91: no to już w ogóle... jak mamy takich młodych to już po tym narodzie.
@kjungst: Wystarczylo ich posluchac przez chwile. Naprawde ktos sie zdziwil ze krzysio to mega szur?
@kjungst: jeśli ktoś zmarnował głos na b0saka, bo liczył na liberalne podejście do czegokolwiek, to jest sam sobie winny ¯\_(ツ)_/¯. Przecież jego serdeczny przyjaciel, Winnicki, od lat spamuje antyliberalnymi treściami, a sam b0sak ma krzyż wbity w mózg. O ile jeszcze jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy głosowali na Konfederację, bo szukali w niej jakichś liberalnych jednostek (sam się na to złapałem), to w życiu