Aktywne Wpisy
Czym jest miłość według Ciebie? Luźna gadka, zapraszam każdego do dyskusji :P
#zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #redpill #blackpill #psychologia
#zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #redpill #blackpill #psychologia

didolo03 0

#raspberrypi
@Szym3kSzym3k: Nie wiem, po prostu odpal system z karty sd i sprawdź czy problem występuje bo to nie musi być to. Po za tym jeśli to to to wystarczy że sobie jakeś ekranowanie zrobisz, nawet z folli aluminiowej by sygnał usb3 nie zakłócał wifi. problem się ogólnie pojawia bo usb3 nachodzi na częstotliwość pracy wifi 2.4 GHz
Ale jak pisałem to jest tylko trop na razie. Upewnij się, że wifi bez dysku ssd i obudowy działa normalnie by wykluczyć, że to nie obudowa lub dysk jest problemem.
@Szym3kSzym3k: Folia najlepiej jakby gdzieś do masy dotykała. Ta do elektroniki w sumie możesz sprawdzić. Ona chroni przed wyładowaniami elektrostatycznymi, nie wiem jak się nada do wyłapywania zakłóceń bo nie mam doświadczenia.
Element powodujący interferencję. Jak
@Szym3kSzym3k: Kojarzyłem to bo czytałem, że w moim routerze można podpiąć usb3 ale ma wpływ na sieć wifi wtedy. Po za tym niektóre nowe komputery mają czasami z tym problem np nowe macbooki przy podłączaniu przejściówek na usbc potrafiły gubić całkiem zasięg wifi