Aktywne Wpisy
larine +21
#anastazjazgrecji #afera
Szkoda dziewczyny, jeszcze pośmiertnie taki hejt na nią spadł. Niech pierwszy rzuci kamienieniem ten, kto nigdy nie był na wakacjach #!$%@? albo nigdy nie imprezował z obcymi (piwniczaki się nie liczą).
Poza tym skąd miała wiedzieć, że to ciapaty? Grecy i ciapaki wyglądają bardzo podobnie.
Szkoda dziewczyny, jeszcze pośmiertnie taki hejt na nią spadł. Niech pierwszy rzuci kamienieniem ten, kto nigdy nie był na wakacjach #!$%@? albo nigdy nie imprezował z obcymi (piwniczaki się nie liczą).
Poza tym skąd miała wiedzieć, że to ciapaty? Grecy i ciapaki wyglądają bardzo podobnie.
spirityfree +19
Duża ilość partnerów seksualnych do około 30 roku życia jest różnie postrzegana zależnie od płci. Kobiety określa się puszczalskimi a mężczyzn zdobywcami gdzie tak naprawdę w większości po obu stronach chodzi o jedno - przyjemność. Płeć niczego nie zmienia. Śmiejecie się z Julek, które po 30 chcą szukać stabilnych relacji gdzie sporo mężczyzn, którzy odnajdują się w relacjach międzyludzkich ma dokładnie tak samo. W czym tkwi problem? W męskiej hipokryzji. Facet może
#polityka #koronawirus
Ktoś wgłębił się we wniosek? Ciekawe jaka tam musiała odchodzić wsteczna kreatywna księgowość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Zarżnij x branż
2. Sypnij sowitym dofinansowaniem
3. PROFIT
I cyk, za chwilę znowu 45% dla PiS.
@Gigganter: szukałem z ciekawości ;) ani kult, ani staszewski, ani nawet ich wytwórnia SP Records nie są wśród beneficientów ;) Szok.
@MichasQGP:
bo to nagroda tylko dla grzecznych piesków xD
masakra co się w tym kraju dzieje, przecież Kazik jest popularny i znany, dlaczego on nie dostał ani grosza? XD Tylko dlatego, że się nieprzychylnie wyraził o władzy? Gdzie #!$%@? wolnośc arystyczna? Dlaczego kilku innych moich ulubionych polskich wykonawców nie dostalo ani grosza?
@BezDobry: nie wiem, nie znam jej.
ok, przyznaję więc, mój błąd
@LuxEtClamabunt: trzeba było złożyć wniosek. Wątpię żeby Kazik taki chciał składać. Nawet się cieszę, bo to znaczy że jego przekaz nie jest na pokaz.