Aktywne Wpisy
michal556 +8
#przegryw w jakim wieku zauważyliście że coś jest z wami nie tak?
Devhar +32
Dzięki za wspólne komentowanie ostatniego już meczu z mojej strony, mianowicie jutro zamierzam usunąć konto na tym zdychającym portalu i przenieść się całkowicie na Discorda meczowego, na którego serdecznie zapraszam, kto chce niech wbija na wspólne komentowanie Ekstraklasy i innych lig, a kto nie tego po prostu żegnam, miło było, dzięki (づ•﹏•)づ#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gownowpis #przegryw #blackpill
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
ona wybrała tę drugą opcję
Ale tu nie chodzi o to, czy op byłby smutny gdyby inaczej napisała. Chodzi o fakt, że zbyła go od razu po wysłaniu jej zdjęcia twarzy. Do tej pory z nim pisała i nadal chce z nim utrzymywać znajomość, twierdząc, że go polubiła, co oznacza że z charakteru jej się podoba. Wnioski są takie, że ważna rzecz zaważyła na finale tej relacji. To był właśnie wygląd opa.
Przypominam,
Druga sprawa że już wiesz że i tak nie była ciebie warta, bo nawet jak to prawda to dyskwalifikacja, bo już wiesz że nie jest to stabilna osoba nadająca się na związek.
Sam też to przerabiałem i nawet jak nie ma się zdjęcia to i tak dojdzie się do etapu "a jak wyglądasz", kiedyś próbowałem sił przy tych ogłoszeniach na lento, rozmowa się kleiła wszystko spoko na dobrym torze i temat zszedł na wygląd, że wysyłamy swoje zdjęcie, wysłałem i kontakt się urwał i nie żeby to był pojedynczy przypadek.