Aktywne Wpisy

14latnawykopie +49
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
źródło: temp_file8738908286698897275
Pobierz
źródło: 1000020246
Pobierz

Gdzie mogę poznać znajomych i różową?
Studiuję informatykę (teraz wszystko zdalnie), nie mam żadnych innych zainteresowań.
Coś czuję że jak nic się nie zmieni to będzie magik.
#tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #samotnosc
Jeśli masz problem z zainteresowaniem swoją osobą dziewczyny to polecam Ci zmianę stylu ubierania się.
Różowe BARDZO zwracają na to uwagę.
I nie muszą to być od razu jakieś bardzo ekstrawaganckie super drogie ciuchy.
Idź do jakiekolwiek galerii handlowej do sklepu typu fast-fashion (H&M, Reserved, C&A, ZARA itp) i kup po prostu komplet ciuchów jakie widzisz na manekinie :)
Poproś ekspedientkę lub ekspedienta o pomoc w wyborze odpowiedniego rozmiaru dla siebie
źródło: comment_1605123488afBTuWZKfdUMKwL8IfTO3L.jpg
PobierzMoże śmiesznie to zabrzmi i zakładam że większość z tych rzeczy i tak stosujesz- ale jeśli zadbasz o to co Ci napisze poniżej to będziesz się wyróżniał na plus od 3/4 kolesi których możesz spotkać na polskich ulicach. Serio :)
Staraj się być schludny.
Czyli:
- bądź umyty
- używaj dezodorantu oraz (z umiarem) jakichś perfum (nie znasz się, nie chce Ci się wybierać - kup "CK one" - nie spotkałem
Nie wiesz gdzie poznać laskę?
Zainstaluj Tindera. Koniecznie z dobrymi ciekawymi zdjęciami które zainteresują laskę. Żadne smutne selfie w mieszkaniu.
Uśmiech, ładne tło (najlepiej plener) i tyle. Najlepiej żeby zdjęcia pokazywały że jednak masz jakies zainteresowania. Chociażby wyjazdy na wakacje, jazdę na rowerze, zdjęcie z koncertu lub jakiegoś festiwalu.
Krótki opis, napisz np. że lubisz podróże, książki, jazdę rowerem i gotowanie. 90% gości nie ma nic o sobie w opisie.
@defoxe: Nie musisz wiedzieć - nie Ciebie swoim wyglądem ten gość ze zdjęcia ma zainteresować, a 90% lasek zdecydowanie będzie wolała umówić z wariantem po prawej stronie niż po lewej.
¯\_(ツ)_/¯
Oczywiście. A z czym się nie zgadzasz?
Z tym, że laski lubią zadbanych dobrze ubranych kolesi którzy mówią im miłe rzeczy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Myślałem nad Tinderem ale jest też pełno opinii odradzających zakładanie. Obawiam się głównie że:
- będę miał zero par albo żadna nie będzie się chciała spotkać (i jeszcze bardziej spadnie mi przez to samoocena)
- jak dojdzie w rozmowie do tego że mam 173 cm to rozmowa się urwie (mam wpisać wzrost w opis?)
No i same spotkanie z obcą osobą (a zwłaszcza kobietą) to byłby dla mnie ogromny
1. Bycie zadbanym to podstawa funkcjonowania w społeczeństwie i ten wymóg spełnia pewnie ponad 90% dwudziestolatków - to nie jest zaleta.
2. Mówienie komplementów losowym dziewczynom jest równoznaczne z byciem desperatem.
3. Tinder jest do rozważenia, ale są znacznie lepsze opcje, takie jak koła naukowe, zapisanie się na sport/taniec/planszówki itp.
Jak dasz dobre zdjęcia (takie jak Ci napisałem wyżej) i cokolwiek o sobie napiszesz to jakieś pary powinieneś mieć.
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Co masz do stracenia?
Tylko pamiętaj - DOBRE ZDJĘCIA. Absolutnie żadnych smutnych selfie w pomieszczeniu na których widać tylko Twój ryj!
173 to nie jest tragedia bez przesady. Możesz dać to w opisie - będziesz miał pewność, że jak już z jakąś będziesz rozmawiał to
@copego:
Ojj zdziwiłbyś się :) Serio.
Zwróć następnym razem jak będziesz gdzieś na ulicy - jaki % gości ma czyste nieznoszone buty. ( ͡
@tomski84: zawsze mnie rozwalała marynarka i jeansy... A tu jeszcze takie złoto jak biała koszula i podwijane nogawki w jeansach, plus poszetka. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Znajomych najłatwiej zdobyć w grupach rówieśniczych, albo przez zainteresowania. Przy studiach zdalnych to dosyć trudne, podobnie przy braku zainteresowań. Ale naprawdę z tym nic, a nic? Mam z kumpla (ze szkoły), którzy poznali ekipę "do imprezowania" grając w lola xD. Większość tej ekipy też nie ma zainteresowań poza graniem, ale dzięki temu graniu mają znajomych