Wpis z mikrobloga

@Patatina: Dzienyyy ʕʔ Wyszło super ale zjesz kawałek i ci starczy. Masę zrobiłam mało słodką, żeby zrównoważyć z bardzo cukrową bezą, krówki nie dawałam dużo, a banany jak to banany. Wyszło w sam raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czar_Pekla: Wieczorem upiekłam bezę (polecam według rad Sugarlady z tego filmiku, @tangerine_ obczaj sobie. Ona podaje czas pieczenia 2,5h, ja piekłam 3h i tak polecam) i zostawiłam na noc w (wyłączonym, oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)) piekarniku. Następnego dnia ubiłam śmietankę 36% (200g), podczas ubijania dodawałam po trochu serek mascarpone (opakowanie 250g), około łyżki drobnego cukru i tyle samo soku z cytryny. Posmarowałam środek bezy masą