Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +881
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Od 2017 roku Trump rządzi w Białym Domu. Jest przełożonym FBI, CIA i Armii amerykańskiej. Najlepszy prezydent, najskuteczniejszy prezydent, God-Emperor Trump. Dodatkowo Republikanie mają senat a przez 2 lata mieli jeszcze parlament.
I mimo wszystko to Bidenowi udało się zorganizować oszustwa na masową skalę, w całym kraju robili wszystkie możliwe triki - dosypywali głosy z ciężarówek, hackowali systemy wyborcze, dodawali sobie setki tysięcy głosów ot tak, rejestrowali zmarłych, darli głosy na Trumpa, wyrzucali z komisji obserwatorów republikanów. No ogólnie totalna samowolka, na którą żadne służby nawet nie reagowały.
I to nie to, że to w jakieś lewackiej Kalifornii się działo, ale w republikańskiej Arizonie, Georgii czy Pensylwanii (tu przynajmniej gubernator jest od Demokratów). Tak potężny jest Biden! Wszystkich miał w kieszeni, powtarzam, WSZYSTKICH! Nawet republikańskich obserwatorów w komisjach (rzecz jasna tych, których nie wyrzucił wcześniej).
Jednocześnie w tej całej swojej potędze i geniuszu Demokraci okazali się idiotami i partaczami, ponieważ zapomnieli, że odbywały się jednocześnie wybory do Senatu, który potrzebny jest do bezproblemowego wprowadzania komunizmu przez Bidena. No i tam okazuje się, że Republikanie raczej utrzymają kontrolę i nagle żadnych sygnałów o oszustwach wyborczych nie słychać, mimo, że głosowało się na tej samej kartce...
No ale to lewacy przecież, ich nie zrozumiesz!
#neuropa #4konserwy #usa #bekazprawakow #prawackalogika #heheszki #polityka
Pamiętaj, wróg jest jednocześnie silny i słaby, niebezpieczny i nieudolny, podstępny i naiwny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I te debile jeszcze mają czelność na każdym kroku sobie i innym wmawiać, że
@kopek433: Źródło.