Wpis z mikrobloga

warto dodać, że to pisali "naukowcy" z Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego

kul

naukowcy

XD

@pseudoanon: @DoloremIpsum: Wytłumaczycie mi wreszcie, co jest śmiesznego w KUL-u? Pod znaleziskiem nikt nie potrafi, tylko jakiś przygłup się śmieje, że nauka i religia się wykluczają. Nie wiem, czy wiecie, ale tam nie ma ław kościelnych zamiast krzeseł i ołtarzy zamiast tablic. To jest normalna uczelnia z biologami, fizykami, ekonomistami, językoznawcami, tylko założona przez Kościół.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Noct: latało kiedyś po mirko pytanie z Facebooka gdzie jakiś różowy pytał:

skąd ściągnąć spolszczenie do C++?

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Clermont: obecnie na vikop.ru panuje mocny trend antykościelny i przeciętny wykopek widząc "Katolicki" dostaje ślinotoku - to odruch stadny. Tu nie ma czasu na refleksję
  • Odpowiedz
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: jak ci za to nie płaca to spoko, spójrz na to z tej strony ze jeśli kiedyś się klient zczai ze tylko ty umiesz wprowadzać poprawki to jeśli jesteś drogi to na następny projekt cię nie wezmą bo po co im taki co tylko swoje hieroglify pisze.
No chyba ze jesteś jedyny w swoim rodzaju na rynku pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: to dziwne ze stajesz w przeciwienstwie do takiego autorytetu jak C. Martin i myslisz ze wszystko jest ok. Zamiast podnosic swoje kompetencje mowisz "a dla mnie jest ok" i jedziesz dalej. Walsnie tak samo pomysleli Ci ludzie z KULu.
A moze... jestes jednym z nich?

Z reszta nigdy czytanie tekstu nie bedzie tak plynne jakby byl napisany w jednym jezyku. I jeszcze zamiast pojac ze trzeba sie starac robic
  • Odpowiedz