Czołem, minęły dwa tygodnie od odpalenia portalu pyHeart (agregatora treści związanych z językiem Python), więc pozwolę sobie na małe podsumowanie. Ilość newsów wg. typu treści: * podcasty (10) * artykuły (3) * eventy (3) * newslettery (3) * materiały na YouTube (3)
Jeżeli chodzi o język, to przeważają treści anglojęzyczne - 18 (vs. 4 newsy z materiałami po polsku).
Moje najbliższe plany co do strony: * utrzymanie stałego napływu nowego contentu * dodanie prostego filtrowania po typie treści/daty dodania newsa
Plany trochę dalsze: * dodanie własnych materiałów w formie artykułów/blog postów * stworzenie konfigurowalnego newslettera - zarejestrowany użytkownik mógłby określić, jakie źródła/typy treści go interesują i dostawałby cyklicznego maila z podsumowaniem newsów wg. swoich preferencji.
Oczywiście zachęcam do śledzenia. Będę również wdzięczny za konstruktywny feedback odnośnie strony. Dzięki, Kuba
Czołem, minęły dwa tygodnie od odpalenia portalu pyHeart (agregatora treści związanych z językiem Python), więc pozwolę sobie na małe podsumowanie. Ilość newsów wg. typu treści:
* podcasty (10)
* artykuły (3)
* eventy (3)
* newslettery (3)
* materiały na YouTube (3)
Jeżeli chodzi o język, to przeważają treści anglojęzyczne - 18 (vs. 4 newsy z materiałami po polsku).
Moje najbliższe plany co do strony:
* utrzymanie stałego napływu nowego contentu
* dodanie prostego filtrowania po typie treści/daty dodania newsa
Plany trochę dalsze:
* dodanie własnych materiałów w formie artykułów/blog postów
* stworzenie konfigurowalnego newslettera - zarejestrowany użytkownik mógłby określić, jakie źródła/typy treści go interesują i dostawałby cyklicznego maila z podsumowaniem newsów wg. swoich preferencji.
Oczywiście zachęcam do śledzenia. Będę również wdzięczny za konstruktywny feedback odnośnie strony.
Dzięki,
Kuba