Aktywne Wpisy
wykopki, zamiast sie kompromitowac przeczytajcie cokolwiek o historii francji i o tym na jakiej zasadzie działa to państwo, poczytajcie o tym kto jest francuzem i uzmysłówcie sobie wreszczie, ze ci ludzie, ktorzy robią te zamieszki sa francuzami, mimo iz wasze p0laczkowate małe główki nie są w stanie tego zrozumiec. Francja nigdy nie byla jednorodna etnicznie, wielokrotnie przyjmowała chociażby emigrantów z polski, którzy póżniej stawali się francuzami, ich dzieci były francuzami, a nie
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #seks #zwiazki #feels
Mirki, w jaki sposób badacie czy laska miała bogatą przeszłość seksualną? Przecież praktycznie żadna Wam o tym nie powie, co najwyżej „nie mam dużego doswiadczenia”. Mam taki przypadek u siebie, że poznaliśmy się jakiś czas temu na Tinderku. Spotykamy się regularnie od 4 miesięcy. Pod kątem zaangażowania uważam, że jest ekstra - pisze, dzwoni, wychodzi z propozycjami wyjścia, zaprasza na wesele przyjaciół czy wspólne wakacje.
#tinder #seks #zwiazki #feels
Mirki, w jaki sposób badacie czy laska miała bogatą przeszłość seksualną? Przecież praktycznie żadna Wam o tym nie powie, co najwyżej „nie mam dużego doswiadczenia”. Mam taki przypadek u siebie, że poznaliśmy się jakiś czas temu na Tinderku. Spotykamy się regularnie od 4 miesięcy. Pod kątem zaangażowania uważam, że jest ekstra - pisze, dzwoni, wychodzi z propozycjami wyjścia, zaprasza na wesele przyjaciół czy wspólne wakacje.
Bez dwóch zdań zamiecione... największy przyrost, oszałamiające 1000+ osiągnął nie kto inny jak
ALMEIDA Joao Pedro Gonçalves (112 -> 1114), którego wyniuchałem rok temu ;))) Ale tak serio, to teraz dużo lepiej postąpił @HalBregg, u którego rozwinął się w P O T Ę Ż N E G O zamiatacza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
podium uzupełniają... całkiem subiektywnie, bo Rogla łącznie urósł o 931 punktów odkąd znany kot go wziął, ale to był zmysł taktyczny doskonały...
VAN AERT Wout prawie dwukrotny wzrost, 898 -> 1702 (+804), a często był kapitanem, więc przysłużył się jak mało kto osiągnięciu podium przez @puchacz22
WOODS Michael chłop zaczynał za ciężkie piniendze, potem połamał nogę drastycznie, jeszcze potem @Ostatni_Piwniczanin zgarnął go za niecałe 2 stówki widząc, że jest potencjał na odrodzenie, a ten skończył sezon z 666 punktami (u Piwnicy nieco mniej, ale chyba był kapitanem w okresie wzmożonego punktowania).
Wyróżnienia dla dwóch Australijczyków, przy czym wydaje się, że jeden będzie następcą drugiego już niedługo ;)
PORTE Richie 651 -> 1185 (+534, 82%)!
HINDLEY Jai 317 -> 849 (+532, 168%)!
Na przeciwnym biegunie drastyczny, 80% spadek zeszłorocznego zwycięzcy Touru...
BERNAL GOMEZ Egan Arley 2214 -> 450 (-1764)
Oraz więcej ponadtysięcznych spadków (zmierzch mistrzów?):
VALVERDE BELMONTE Alejandro 2315 -> 689 (-1626, -70%)
VIVIANI Elia 1521 -> 261 (-1260, -83%)
VAN AVERMAET Greg 1713 -> 503 (-1210, -71%)
BUCHMANN Emanuel 1278 -> 157 (-1121, -88%)
GROENEWEGEN Dylan 1207 -> 116 (-1091, -90%)
TRENTIN Matteo 1478 -> 461 (-1017, -69%)
No to jeszcze bombelek (U23) roku (nie spodziewajcie się nikogo innego, jak na samej górze wpisu) dwutorowo... w wartościach bezwzględnych:
ALMEIDA Joao Pedro Gonçalves +1002
POGACAR Tadej +525
BAGIOLI Andrea +294
HIRSCHI Marc +286
SIMMONS Quinn +205
NARVAEZ PRADO Jhonatan Manuel +200
VERMEERSCH Florian +192
EEKHOFF Nils +171
KANTER Max +113
COVI Alessandro +110
w procentach, gdzie tych za zero przyjąłem, jakby byli za 1, ale z gratisem odpowiadającym punktom zdobytym ;)
SIMMONS Quinn +20500%! XD
ARENSMAN Thymen +6500%
TULETT Ben +6000%
KANTER Max +1413%
RODRIGUEZ CANO Carlos +1500%
RENARD Alexis +1250%
VERMEERSCH Florian +1200%
DONOVAN Mark +1060%
BANASZEK Alan +980%
QUARTERMAN Charlie +900%
Podane wartości NIE UWZGLĘDNIAJĄ KAPITANOWANIA!
Kogoś coś jeszcze interesuje? ;)
@Ostatni_Piwniczanin, @Kozzi, @puchacz22, @schrodingerscat, @Scyzorro83, @Dzazder, @HalBregg, @tududutududu, @cult_of_luna, @AbaddonLincoln, @Hubertosik, @krish, @Pierre_Billotte, @Ejszyn, @DerMirker, @szmyd,@zojmers
#fantasycycling
No właśnie się wczoraj zastanawiałem kto jest największym rozczarowaniem sezonu i chyba subiektywnie stwierdzam że Buchmann, a jeszcze dorzuciłbym (mimo że -1000 nie osiągnęli) Kruijswijka i Laurensa De Plusa( aż dziwne że śmiga u @Ostatni_Piwniczanin( ͡° ͜ʖ ͡°)).
@Pierre_Billotte: Thymena nie oddam, liczę że będzie kroczył drogą Hirschiego, Vermeersch Florian zrobił też piękną robotę. Teraz
Nawet Ci mogę pomóc w odzyskaniu punktów