Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +42
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +183
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Dziś zagrywa wam Toto, 07:02:00, Poniedziałek, 09 listopada 2020. Imieniny: Aleksandra, Ludwika, Teodora. Słońce podniesie się dziś o 07:04. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 8 godzin i 51 minut, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:56. Ciemna noc zapadnie o 17:18, ale gwiazd można wypatrywać od 16:35.
@Pjotsze:
Dzień dobry (。◕
@petla_sprzezenia a kto tu na kopercie stoi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzień dobry. Poniedziałek i znowu w pracy. Ale mam dzisiaj robotę, jeżdżę fadromą i
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo
@Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu
Eh, poniedziałek. Ale środa już wolna, także jakoś się przeżyje ᕙ(✿ ͟
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @petla_sprzezenia: @nivenerr @omi-omi: @
@algus
Brak porannej kawy, plus zaparowane szyby w oknie i uderzyłem w krawężnik. Nie no coż na moim citroenie poprzednim juz nie takie akcje były wiec nie ma co sie przejmowac kołem( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ja dziś zaczęłam dzień wyzwaniem logistycznym :
Małego do placówki -przedszkole
Stary pilnuje domu
Wracam pędzę rakietą mą, byle do 8
Czas na lekcje online (czuje się jak w Jetsonach )
- zmiana na fakturach (to automatycznie w programie, więc 5 min)
- zgłoszenie w urzędzie skarbowym i ZUSie zmiany nr,
- poinformowanie kontrahentów o zmianie nr konta (stali kontrahenci mają często zapisany nr i nie patrzą na ten z faktury)
- zapamiętanie nowego nr konta + wyrzucenie z głowy
no dzien dobry ja stalem sobie i umylem i teraz wylqczam kqkuter i ide telkewizor pooglqdac ojca mateusza moze obejrze i tak to sie zyje na tej wsi