Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 42
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dziś zagrywa wam Toto, 07:02:00, Poniedziałek, 09 listopada 2020. Imieniny: Aleksandra, Ludwika, Teodora. Słońce podniesie się dziś o 07:04. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 8 godzin i 51 minut, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:56. Ciemna noc zapadnie o 17:18, ale gwiazd można wypatrywać od 16:35.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dziś zagrywa wam Tot...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
Hej hej
Ja dziś zaczęłam dzień wyzwaniem logistycznym :
Małego do placówki -przedszkole
Stary pilnuje domu
Wracam pędzę rakietą mą, byle do 8
Czas na lekcje online (czuje się jak w Jetsonach )
  • Odpowiedz
@omi-omi: W Revolucie też tak zrobiłem, ale firmowe konto mam w mbanku. ¯\_(ツ)_/¯ Zmiana konta firmowego to dużo p---------a
- zmiana na fakturach (to automatycznie w programie, więc 5 min)
- zgłoszenie w urzędzie skarbowym i ZUSie zmiany nr,
- poinformowanie kontrahentów o zmianie nr konta (stali kontrahenci mają często zapisany nr i nie patrzą na ten z faktury)
- zapamiętanie nowego nr konta + wyrzucenie z głowy
  • Odpowiedz
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo

no dzien dobry ja stalem sobie i umylem i teraz wylqczam kqkuter i ide telkewizor pooglqdac ojca mateusza moze obejrze i tak to sie zyje na tej wsi
  • Odpowiedz