Wpis z mikrobloga

@Elijahu: prawidłowo to teraz ludzie beda z czasem upgradowac sklady a ja bede grac zlociakami do totsow xD ale wiedzialem na co sie pisze wiec narzekac nie bede, sklad grywalny do toty jest a pozniej sie pokmini cos z niewymiennych first owner rtg ( ͡º ͜ʖ͡º)
@guowa91: pewnie ze mozna i bralem odrazu pod uwage ta opcje ale skoro mam tu fajny skladzik to moze i obedzie sie bez tego konta, rok temu przesrywalem cale monety na paczki i gralem kartami niewymiennymi i calkiem przyjemny skladzik mialem przez caly rok praktycznie wiec i tutaj mysle, ze problemu z tym nie bedzie xD niewymienne za rivals co weekend, zlote wymiany i bedzie co przepalac do sbc o pilkarzy
@guowa91: to tak jak ja nie potrafie wytrzymac bez otwierania paczek, w piatek na poczatku promo 400k na paczki za 50k #!$%@?łem więc moze to i lepiej ze mi rynek zablokowali, to skladu nie przesram a coinsy ktore beda mi wpadac beda na paczki promocyjne xD chociaz licze po cichu, ze jednak rozpatrza mi pozytywnie odwolanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)