Aktywne Wpisy
Linnior88 +194
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
cytmirka +79
Z Dalią była szybka akcja. Dodałam ogłoszenie, że szukam domu (nawet tymczasowego), post miał kilka tysięcy udostępnień, udostępnił nawet jakiś gość z dużymi zasięgami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
@56632: mogłeś tego nie zauważyć, ale PiS bardzo długo reklamował się hasłem: dobra zmiana. Czy w związku z tym nie powinni, no nie wiem, zmieniać rzeczy na lepsze? Tymczasem okazało się, że PiS popełnia błędy PO, ale w dużo większej skali. Zajebiście.
@56632: Te Julki i Oskarki mają teraz pod 16-17 lat a w 2023 będą mieli już prawa wyborcze. Myśle że PiS może od nich oberwać.
@manny_lanny: A żebś wiedział/ To były czasy. A nie Juleczki i Oskarki myślą że im wszystko wolno. Z dobrobytu w głowach i dupach im się poprzewracało. Normalnie było jeszcze do początku `lat 2000. Potem już tylko zjazd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)