Aktywne Wpisy

Moseva +9
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
Byłam w kinie, weszłam to były jeszcze dwie osoby oprócz mnie, w połowie seansu zostałam sama.
źródło: temp_file9045877762160438853
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: temp_file9045877762160438853
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Al Gore, który teraz nawołuje do zaakceptowania wyniku wyborów przez ponad miesiąc toczył bezsensowną pianię w sądach i żądał nie uznania głosów żołnierzy.
od: 7 minuta 12 sekunda.
Komentarz usunięty przez autora
"katokomunistów"...
Wrzucasz przemówienie mądrego człowieka, stawiając za wzór to że łączył zamiast dzielić a sam wymyślasz kolejne obelgi pod adresem ludzi o bardziej konserwatywnych poglądach.
@olke: nie, on obraża PiS. Czyli partię która jest największym wrogiem katolików i konserwatystów, zrażając okropnie ludzi do kościoła i rozpieprzając kompromisy kulturowe pchając tłumy do ich libelaryzacji. To jest tak samo jakby powiedzieć, ze PiS walczy z komuną - to najbardziej socjalistyczno-komunistyczna partia w wolnej Polsce. Przez łączenie prokuratora generalnego z ministrem sprawiedliwości, uzależnienie KRS, SN, TS,
@Zepelin9: Jacy wy jesteście pocieszni. Gdy w Polsce miały być wybory korespondencyjne to też gadaliście o oszustach a teraz Trump taki i owaki xD
@Atomizer69:
@Mirkosoft: bezsensowną? Bush wygrał o 500 głosów, Gore miał pewne prawo domagać sie o recount
Druga sprawa: wybory w 2000. Al Gore tez wygrał popular vote (faktem jest, ze o „tylko” 500K głosów) a największa afera była na florydzie, gdzie był całkiem duży przebojem z maszynami do głosowania. Bush zażądał przerwania liczenia głosów (trochę jak Trump):
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bush_v._Gore