Wpis z mikrobloga

Dlaczego waszym zdaniem prawica w ostatnich latach tak mocno skręciła w stronę szuryzmu i zwolenników zamordyzmu oraz wszelkich spiskowych teorii? Przecież to jest wręcz niewiarygodne jaka przepaść jest pomiędzy Trumpem, a Bidenem, czy pomiędzy Czarnkiem, a Sikorskim.

#neuropa #bekazpisu #usa
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AntyKuc: co do braku edukacji to nie mogę się zgodzić. Większość zadeklarowanych konfederatów z mojego otoczenia to jednak ludzie z wykształceniem wyższym. Natomiast co do twojej pierwszej tezy to częściowo możesz mieć rację. Zapaść psychiatrii jest już wielo letnim obciążeniem naszego społeczeństwa. Wielu zaburzeń się nie wykrywa i nie leczy, sam miałem okazję znać kogoś z osobowością narcystyczną (nic przyjemnego). Szurostwo trafia skuteczniej do takich ludzi aniżeli do innych. Osobnym
  • Odpowiedz
@lekkonieobecny: nie wiem czy tak krzyczałem, bo sobie tego nie przypominam, ale z punktu widzenia prawa trudno mówić, że zapewniono równe warunki startu wszystkim kandydatom. To co się działo w TVP, w trakcie debat, podstawieni ludzie w Końskich, alerty wysyłane przez RCB, to widzieli wszyscy i każdy kto nie ma gwoździa wbitego w mózg przyzna, że przy tak małej różnicy mogło to zaważyć na wyniku wyborów. Porównywanie tej sytuacji do
KosmicznypiesKazak - @lekkonieobecny: nie wiem czy tak krzyczałem, bo sobie tego nie ...
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak: Dla szurów każdy na lewo od prawej ściany to lewak. Nie przyjmujmy ich nomenklatury i nie dajmy sobie wmówić, że Sikorski to lewak, PO to partia lewicowa i ogólnie każdy kto krytykuje konfę to lewak. Dla mnie Sikorski to zdrowa prawica, nie mój wybór, ale nie płakałbym jakby był u władzy.
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak: skręciła, bo ludzie mają dostęp do informacji i podróżują na zgniły lewacki zachód. Widzą, że te lewaki jednak mają lepiej, że ci wstrętni geje po ślubie nie gwałcą dzieci. Prawakami pozostały już tylko szury, półgłówki oraz katole i w nich musi celować taka konfederacja czy Trump.
  • Odpowiedz
prawica w ostatnich latach tak mocno skręciła w stronę szuryzmu i zwolenników zamordyzmu oraz wszelkich spiskowych teorii

@Kosmiczny_pies_Kazak: zawsze tacy byli, tylko na świeczniku w dużej mierze byli centryści, którzy się hamowali. Ostatnio dopuściliśmy do kamer skrajną prawicę no i wjechał szuryzm i zamordyzm. Stało się to powszechne i nie spotyka się to z ostracyzmem, więc brną w to dalej. Dokładnie tak samo by działało z drugą stroną, ale w
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak szuryzm to po prostu naturalny kurs dla konserw i prawicy. No bo jak szurem może nie być ktoś kto stawia "prawo naturalne" (XD) lub boskie ponad naukę i próbuje modelować świat tylko w oparciu o to że "kiedyś to było" i "bóg tak chciał" zamiast każdy problem rozpatrywać rzeczowo.
  • Odpowiedz
@elof_pl: napisz jasno o co ci chodzi, bo wpisałem w google "sikorski skull and bones" i znalazło mi dosłownie jeden artykuł na szurowskiej stronie "wolna-polska.pl" xD. Nie mam ochoty zastanawiać się co szur miał na myśli. Rozumiem, że Sikorski jest jakimś żydowskim antychrystem i to co napisałeś ma być dowodem na to czy jak?
  • Odpowiedz