Aktywne Wpisy

Jaque +48
Serce mi się kroi, przyszedł na nogi do mnie bo źle się czuje

Majk_ +108
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii

A co robisz?
@push3k-pro: mozesz rozwinac? Zastanawiam sie w swojej czy nie zaoszczedzic kilku mln na pwa, wiem, ze jest problem z pushami na safari, bo w 14 nie ma jeszcze pelnego wsparcia, ale z poswiadczeniami mnie zaciekawiles chodzi o autentykacje z idm'ami?
@HHHHHH: Miesiąc temu i ktoś robił testy i coś tam nie działało. Nie wiem co dokładnie, bo ja miałem zadanie obczaić Xamarina.
@zibizz1: Może jakbym projektował jakąś banalna aplikacje, albo tylko skupił się na web bez androida i ios to pewne ten web by śmigał. Ale tworząc aplikacje z bardziej zawiłymi rutami to web sobie nie radzi, totalnie. Albo może ja za dużo wymagam.
W porównaniu do czego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie Dart i Flutter tez bardzo spoko, brakuje mi tylko parsowania jsonów na obiekty