Wpis z mikrobloga

Streszczenie / transkrypcja. - gniot majora

https://youtu.be/rDZjyDs3YWQ - co ty głupoty gadaś namnie

Major odnosi się do Pato. Pato już nie wejdzie na belweder. Major zamknie Pato do więzienia. Był w chlewku oglądać obraz papieża. Jacek dał jedzenie ( pewnie dla knura) - major planuje je zjeść. Nowy obraz w belwederze. Przez cały film nie słychać żadnego odgłosu Krzyśka.

M - no dzieńdobry o o chciałem właśnie powiedzieć co ty #!$%@? Pato #!$%@? bzdury g - ? (niezrozumiałe) z samego rana nagrywasz jakieś filmy jakieś głupoty gadasz. No była opieka była policja wszystko i wszystko jest w porządku wszystko jest normalnie a nie ty #!$%@? jakieś #!$%@? bzdety #!$%@? wymyślasz #!$%@? nie wiadomo. Ty chyba masz coś z głową #!$%@? nie tak. Wymyślasz #!$%@? tutaj już nie wejdziesz
( wierci sie na wersalce)
M - a i straszysz mówie o wjazd. Wjazd zrobie z dźwiami wyjade ooo tak właśnie niech będzie wiedziała to wszystko. Straszysz mnie #!$%@? tylko. Zajmij sie swoim zajęciem. Ja oo nie pale nic o był Jacek. Dał frytki, kotleta i bigos o pokaże. Ja jadłem obiad
( bierze reklamówkę na wersalkę macha jakimś pudełkiem po czym odstawia reklamówkę na podłoge)
M - o ja jadłem. Położe tutaj pozniej zjem. Wymyśla jakieś głupoty. No to niech..nudzi mu sie oo. Sam jak nagrywałeś lajty non stop pijesz alkohol. To ty powinienes sie leczyć a nie ja. Ja pokazałem że chodze na terapie. Ja - ? (niezrozumiałe) opieka powiedziała że bardzo dobrze. A sie pytają non stop a tt non stop głod.. gadasz głupoty. Nie masz co zajęcia. Już tutaj nie wejdziesz.
( grzebie coś na stole)
M - sobie szukaj jakiegoś sobie nagrywaj go a nie mnie bedziesz komentował jakieś głupoty gadał na mnie. O i właśnie rozmawiałem z Asią. Serdecznie oo właśnie będzie no będzie trzeba więcej zakupy zrobić bo będzie a spożywcze będą otwarte galerie nie galerie wszystko będzie pozamykane od poniedziałku. Tak to właśnie jest. Grypa ja w domu moge.
(Pauza)
M - widzicie. Dobrze o właśnie z Warszawy Damian te drugie raz zadzwonił mówie co on #!$%@? gada głupoty jak ty tutaj siedzisz w domu i wszystko po prostu oo śmiecie teraz wyrzuciłem. O i dziękuje za ten obraz
(Patrzy na nowy obraz matki boskiej)
M - tutej postawiłem a go tam przy Jezusie Chrystusie powiesze a gwoździa trzeba. I bardzo dziękuje za ten obraz wspaniały. Matka boska chętochoska któlowa polski jak to sie mówi. A oni #!$%@? gadają #!$%@?. A on nagrywa żeby zgłaszać #!$%@? nie wiadomo co hehehe hu
(Puka sie w czoło)
M - specjalnie to to robisz.
(Pauza)
M - jakie twój to sens poprost ja nie wiem. Nie ty byś chciał byś ze mną nagrywać żeby mieć więcej pieniędzy. Większe publi-kacje na swoim kanale. Ale ogułem wszystkich widzów pozdrawiam a i po prostu uważajcie co on jakie głupoty gada. Ja w domu jestem non stop i nigdzie nie wychodze. Nigdzie nie wychodze jakieś nie wiadomo po chlewkach jakieś te. Ja o tam obraz taki duży co kiedyś widz wysłał. Papieża duży obraz właśnie ja tam zachodziłem na chwilę i patrzyłem tylko.
(Pauza)
M - i tak to właśnie jest. I na ten temat to właśnie chciałem powiedzieć za długiego filmu nie będe nagrywał. I chcem żeby ten Pato ode mnie i od krzyśka sie #!$%@?ł. I na ten temat to właśnie chciałem powiedzieć i nie nagrywaj na mój temat żadnych bzdur bo ty wymyślasz nie wiadomo jakie rzeczy. Ja tu ugułem w domu jestem non stop. A nie gdzieś nie wiadomo gdzie
( puka sie w czoło)
M - a i mówie że wyłapać całe te. O po powiedział że mnie pobije jak nie to z dźwiami wjedzie oo. To będziesz to #!$%@? cie zamkniemy do wiezienia #!$%@?.
(Podsuwa kamere do ryja)
M - narazie

#kononowicz #kononowicztldr
  • 1