Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +13
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
pod wpływem presji zgodziłem się podpisać wniosek urlopowy bezpłatny(27.10) przy umowie o pracę "od dnia 28.10 na czas nieokreślony za rok 2020" podpisałem go dzisiaj z datą wsteczną, czy mogę go w jakiś sposób cofnąć bo już wolę płatnę wypowiedzenie niż być teraz na bezpłatnym urlopie?
Z góry dziękuję za odpowiedź, bardzo proszę o pomoc.
#gastronomia #gastro #praca #prawo #januszebiznesu #bezrobocie #pomocy #porady #zalesie #prac
https://www.infor.pl/prawo/praca/urlopy-pracownicze/279200,Czy-pracownik-moze-skrocic-urlop-bezplatny.html
@Capshov: bo czasem lepiej wychodzisz na tym że pracodawca cię zwolni