Aktywne Wpisy
jolu90 +512
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
Paveleks +65
Od 31 wakacje na Helu (beż możliwości anulacji)
- 7k zł (10 dni) - rezerwowane w styczniu
- mega pogoda (xD)
- może chociaż nie będzie lać to pojeżdżę sobie rowerem (xD)
- oby było ogrzewanie (xD)
Sam profit (。◕‿‿◕。) love polskie morze
( ͡º ͜ʖ͡º)
#wakacje
- 7k zł (10 dni) - rezerwowane w styczniu
- mega pogoda (xD)
- może chociaż nie będzie lać to pojeżdżę sobie rowerem (xD)
- oby było ogrzewanie (xD)
Sam profit (。◕‿‿◕。) love polskie morze
( ͡º ͜ʖ͡º)
#wakacje
https://youtu.be/eaBP5SSv5xA - wam nagrywam wam
Gniot wersalkowy. Major grzeje rosół dla Krzyśka. Nie kupił mleka dla krzyśka tylko bułki. Major zły że musi pomagać
M - o dzieńdobry o właśnie widziałem moge wam powiedzieć o właśnie widziałem ten film ale to po prostu co ktoś przerobił co ja po prostu papierosa trzymałem a tu naokoło pełno dymu. To komputerowo przerabiacie a żeby ludzie sie ze mnie śmieli hyhyhy no to tak to zawsze. Tak samo przerabiacie jak samochodem jedzie
( pauza i dyszenie krzyśka w tle)
M - Krzysztof różne rzeczy przerabiacie ( pauza)
M - o właśnie chcem powiedzieć o bardzo dziękuje że o właśnie napisała Asia o fajnie no mam dużo ugułem ludzi którzy niektórzy mają mieli wcześniej ze mną jakiś kontakt i jest taki wirus że próbują dkontaktować sie ze mną
( jęki Krzyśka)
M - o dziękuje ogółem też o a
K - też to trzeba odsunąć
M - o a Asia o to mam dużo chyba fanów
( pauza)
M - tu nat mówiłem no to j je tu było ciepło nie wiem w tym roku wiosną chyba to późną wiosną ciepło było tu dwa razy podjeżdzała właśnie ij powała swój numer żeby po prostu
( jęki i stękania Krzyśka w tle)
M - czy żeby mieć ze mną kontakt bo mje ogląda. O tesz właśnie mówiłem o napewno yy że miała tesz wypadek o te zbierała z drzewa wiśnie i gałąź obszorowała sobie małe oko coś tam nie zrobiła właśnie. Chcem powiedzieć właśnie bo dawno nie odzywała się ale ogółem dziękuje że się odezwała
( znow dyszenie i odgłosy Krzyśka w tle)
M - myślałem że jusz niektórzy ludzie nie chcą mnie oglądać. Ale tak nie jest naprawde no inaczej jak to nagrywać. Taka pogoda ( pauza) tu jest mało miejsca
K - idz zobacz zupy mojej
M - ja już wyłączyłem te zupe o twoja. No ja wstawiłem o ciebie. Ty wszystko zrob to zrob to nawet nie
K - idz przynieś mnie
M - no zaraz ona gorąca jaka musiałem wyłączyć prawie sie gotowała. Przynieś właśnie o nagrywam film a a to ja najgorszy #!$%@? dla ciebie jestem
( wychodzi z kadru)
M - musisz sie mnie pozbyć
( odgłosy z kuchni)
( wraca z kuchni i pokazuje miske z zupą po czym podaje)
M - o pokazał widzicie o rosół wcześniej kupiłem a a tu jest po prostu męszczyzna dla którego trzeba obsługiwać wszystko. No wcześniej była tesz ciepła zupka leżała no i co ona tak będzie leżała
K - zaraz będe jeść. Ja boje się jeść
M - bo to trzeba przygotowane a nie to jusz była ostygnięta ta zupa
( pauza)
M - o własnie o
( pokazuje napój Mullermilch)
M - to jest bardzo dobre bo wczoraj to pokazywałem to właśnie piłem
K - dla mnie nie kupiłeś takiego coś witaminy
M - jakie to witaminy są jak to mleko jest. Witaminy ? To dla ciebie ty masz pieniądze wziąłeś 1000 złoty a ja mam dla ciebie jeszcze witaminy kupować? To witaminy ? To nie witaminy jak to mleko jest słodzone
K - ja ci dałem 10 złoty
M - no tu to kupiłem ci bułeczki. No 4,70 one
#kononowicz #kononowicztldr
@Terkownik666: xDDDDDDD