Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +60
Jestem załamana. Laska zaszła w ciążę z chłopakiem, niby była rozmowa o dzieciach, o małżeństwie, przyszłości szerokopojętej. On najpierw mówi, że no fajnie, fajnie, dzidziuś. A po kilku godzinach przychodzi do niej, popłakał się i mówi, że on jednak nie da rady, że się muszą rozstać. Znowu, wielka niespodzianka, że seks przyniósł dziecko i co zrobić, no naprawdę, szok i niedowierzanie.
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
elozapiekanka +331
KIRWA HIT DNA XDDD
Babka HR dzwonila że klient się pyta jak zadanie rekrutacujne bo nie wysłałem a on chce feedback
( HR nie oddzwania ale jak im się dupa pali to dzwonią)
Ja mówię że mam w dupie te zadania bo to strata czasu a jak komuś zależy to rozmowa texhn a nie 5 etapów a i tak nikt tego nie sprawdza
Zawsze mówią że krótkie zadanie a później weekend wyjrbany
Babka HR dzwonila że klient się pyta jak zadanie rekrutacujne bo nie wysłałem a on chce feedback
( HR nie oddzwania ale jak im się dupa pali to dzwonią)
Ja mówię że mam w dupie te zadania bo to strata czasu a jak komuś zależy to rozmowa texhn a nie 5 etapów a i tak nikt tego nie sprawdza
Zawsze mówią że krótkie zadanie a później weekend wyjrbany
- Jestem w wieku reprodukcyjnym i w podstawówce musiałam uciekać przed napalonym Downem.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD skisłem
#protest
@Emmzon: co w tym śmiesznego? Wyrok osobiście ją dotyczy i zagraża jej osobiście, bo sama chciałaby mieć wybór, czy chce urodzić dziecko z Downem, bo miała z takim złe doświadczenia w dzieciństwie. ¯\_(ツ)_/¯
Ona powiedziała to, co uważa za słuszne, co czuje i czego NA PODSTAWIE WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA ŻYCIOWEGO z podstawówki się obawia.
Trochę mówisz, to po pierwsze. A po drugie, ona wcale się nie zagalopowała moim zdaniem. To redaktor - podobnie jak ty - nie zrozumiał, że ona nie opowiada historii swojego życia z potrzeby atencji, lecz ta historia życia jest ważnym powodem, dla którego poszła na protest (o co redaktor pytał).
Peace. Przyjemnej soboty.
@Jarubot: Nie, nie maja. #!$%@? kolejny mit powtarzany na wykopie i lecą plusiki XD
@pawel-niczyporek: dobrze, że nie miała w szkole problemów z rówieśniczkami ze szkoły albo że ja chłopcy nie prześladowali bo by mogła domagać się aborcji np ze względu na płeć