Aktywne Wpisy

adam128256 +207

KwadratF1 +154
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: konfederuscy
Pobierz

Wczoraj próbowałem ogarnąć virtualboxa żeby za pomocą winxp móc wgrać kontakty do dość starego telefonu. Miałem drobne problemy z virtualboxem które udało mi się pokonać.
Teraz mam problem z linuxem który nie widzi podłączonego telefonu i przez to nie mogę urządzenia przekazać dalej do virtualki. Sprawdzałem na różnych portach przy pomocy lsusb.
Da się coś z tym zrobić? :/
jestem w kropce.
Mam na drugim dysku Win10 do którego nie lubię wracać. Będę na nim próbował z świadomością że kolejny raz obsługa linuxa mnie przerosła.
dzięki za szybką pomoc