Wpis z mikrobloga

• 284
No i już wiadomo o co te baby walczą... Wcale nie chodzi im o przywrócenie kompromisu, tylko o aborcję w każdym przypadku.
O innych postulatach już nie wspomnę,bo to szkoda komentować.
Do teraz, trochę rozumiałem protestujących i nawet nie dziwiłem się, że protestują.
Od teraz, nie szanuje ich. Dzisiaj idę na kontrmanifestację i czekam aż będzie jakiś nabór do wojska w przypadku wojny domowej.

#protest #oswiadczenie #4konserwy
Pobierz
źródło: comment_1603936042iJxRmWuZfWgU7XgZStXf0Y.jpg
  • 143
@zapomnialemhaslo: Kobieta ma autonomię, nikt nie każe jej się pieprzyć bez ślubu. Jeżeli nie potrafi opanować zwierzęcych instynktów albo robi to pod wpływem alkoholu/narkotyków, to marny z niej człowiek. Niegdyś ludzi uczono ponoszenia konsekwencji swoich czynów, teraz ludzie są po prostu rozwydrzeni i słabi psychicznie, uciekają od odpowiedzialności. Mimo wszystko nie mam nic przeciwko aborcji. Poparłbym prawo wprowadzające aborcję na życzenie i w każdym przypadku, ale pod warunkiem, że będzie
No i już wiadomo o co te baby walczą... Wcale nie chodzi im o przywrócenie kompromisu, tylko o aborcję w każdym przypadku.

@ROXTES: Nie, ponieważ aborcja w każdym przypadku spowodowałaby że nie było by nowych dzieci, egro w końcu byśmy wymarli.

O innych postulatach już nie wspomnę,bo to szkoda komentować.

@ROXTES: Tak, jak nie masz racji to lepiej tego nie komentuj bo już z pierwszego zdania przekonaliśmy się że nie
@ROXTES: ty myślisz że na wzór homokomand robiących z mężczyzn gejów na siłę, będą też chodzić abortkomanda łapiące na ulicy kobiety z brzuchem i wiozących je do klinik na przymusową aborcję?