Aktywne Wpisy
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Howea +80
Dzisiaj sobie obejrzałam wystąpienia Tuska i już wiem czemu w PISie tak bardzo się go boją i ciągle nim straszą. On jest przekozak. Mógłby każdego pisowca zjeść na śniadanie. Aż jestem pod wrażeniem jak z każdej sytuacji potrafi się wybronić, na każde pytanie odpowie, nie puszczają mu w ogóle nerwy. Zobaczyłam człowieka, który mówi normalnie, nie jak robot i jestem w szoku. Człowiek już zapomniał, że tak można. Po tym sztucznym tonie
Mireczki, przymierzam się do zakupu działki. Nad jedną, którą jesteśmy zainteresowani przebiegają przewody linii średniego napięcia (15kV). Konkretnie to zahaczają o róg działki (2-3m) na działce o długości ok 45m.
Jak Wy to widzicie? Dom zamierzamy postawić (o ile WZ na to pozwolą) na drugim końcu działki, więc w odległości 25-28m od przewodów). Znam przepisy - odległość budynku od linii. Bardziej pytam o kwestie finansowe i zdrowotne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora