Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
#protest #bekazpisu
@SzalonyFanMalysza: Ale tam też jest protest... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DodatnieUjemny: żałosne jest powoływanie się na demokrację w momencie gdy władza tą demokracje niszczy. Masz 5 lat, że dla ciebie demokracja = głosowanie?
@szybki_zuk:
co nikt nie wiedział że pis kuma się z kościołem? to jakaś nowość? czy to nie prawie połowa głosujących kobiet wybrała pis bo bombelkom dali?
wiecie także że nie należy dotykać wrzącej wody bo można się poparzyć i po sraniu należy umyć dupę żeby nie śmierdziało? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@performance_artist: xD Stare
@szybki_zuk: tak tak, to te złe dewoty, niemożliwe że ta moja juleczka mogła się sprzedać za 500zł ekstra, ona jest stała w poglądach i wcale nie kombinuje
widać to doskonale po wyniku lewicy, która przecież jej nawet własną konstytucję obiecywała xDD
Z resztą nie bardzo wiem czego ty chcesz dowieść xD Faktem jest to, że rząd podejmuje od lat skandaliczne decyzje.