Wpis z mikrobloga

Ej, a tak serio to próbował ktoś porozmawiać z Jarosławem Kaczyńskim, przed tym jak zaczęliście go obrażać i obwiniać publicznie za całe zło? Może warto załatwiać sprawy dialogiem, normalni ludzie tak zazwyczaj robią.
Jak nawet nie próbowaliście podjąć dialogu i zrozumieć to nie uważam, żebyście mogli kogokolwiek odczłowieczać tylko i wyłącznie za to, że żyje.
Każdy ma prawo do życia.
#protest #bekazpodludzi
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xblackwidowx: ale on Cię nie wyzywa ze znajomymi na ulicy i nie każe Ci wypierdzielać, w wulgarnych słowach.
Byłoby Ci miło, gdyby ten Pan teraz Ciebie obrażał publicznie ze swoimi znajomymi, i dewastował przy tym jakieś miasto?
Dla mnie po prostu to cholernie dziwne jest, że tak się ktoś potrafi zachowywać, w 21 wieku.
  • Odpowiedz
Jak nawet nie próbowaliście podjąć dialogu i zrozumieć to nie uważam, żebyście mogli kogokolwiek odczłowieczać tylko i wyłącznie za to, że żyje.

@Hissis: Nie można być tak głupim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hissis: tak spędziłem z nim całe niedzielne popołudnie, rozmawialiśmy długo, o wszystkim, o zoologi (na gatunku Felis silvestris Jarek zjadł zęby) i o sprawach ważnych. Jarosław Kaczyński to moje towarzyskie odkrycie tego roku. Na dowidzenia rzucił mi "spieprzaj dziadu"
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: No to może teraz zadzwoń do tych, co protestują, żeby się wstrzymali chociaż trochę, bo niedługo nie będzie już żadnych restauracji w ogóle, jak oni wszystko zdemolują powiedz im, że załatwiasz już sprawę, i dasz znać im co i jak.
  • Odpowiedz
@Hissis poczytaj o metodach manipulacji i dopiero sie wypowiadaj o niszczeniu. Wystarczy 10 narodowcow wchodzacych w szeregi protestu ktorzy beda niszczyc mienie i prowokowac. Tak zwany kon trojanski. Zreszta na glownej masz przyklady.
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: JA nie wiem mnie manipulacje jakieś nie interesują, ale jeżeli w tłumie się chowają Ci bandyci, to chyba tłum widzi, że to jacyś chuligani się kręcą, i mógłby pomóc policji, skoro jest ich tam bardzo dużo, to by złapali przestępców. Chyba, że godzą się na to, żeby się przestępcy tam chowali, i przymykają na to oko. Ale wtedy to by bardzo źle o nich świadczyło.
  • Odpowiedz
@panisiara: No, ale tak bez powodu cię nazwał zdradziecką mordą? Może opowiedz coś więcej o tym spotkaniu, a nie tak wybiórczo.. Jego kumple mnie nie interesują, oceniam człowieka przez pryzmat jego zachowań, a nie jego kumpli.
  • Odpowiedz
@Hissis: od pietnastu, co najmniej, lat kazdy kto sie z.nim nie zgadza okazuje.sie.byc ukryta.opcja.niemiecka, specjalna.kasta, resortowym dzieckiem, ubecka wdowabczy zdadziecka morda.
Ja juz podziekuje za rozmowe z tym ludzikiem.
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: No i powiedz mi, co tam się odegrało? Bo jeżeli to nie jest specjalnie na potrzeby tego filmu inscenizowane, to ten, kto to nakręcił jest właśnie tym koniem trojańskim, miał gościa na wyciągnięcie ręki, miał tłum ludzi koło siebie, I WOLAŁ ZAMIAST DOKONAĆ ZATRZYMANIA OBYWATELSKIEGO, PYTAĆ TYPA, DLACZEGO PAN TO ZROBIŁ I POZWOLIĆ MU ODEJŚĆ? XDDDDD
No to jest przecież dawanie przyzwolenia właśnie na takie zachowanie. Więc teraz już
  • Odpowiedz