Aktywne Wpisy
wuut +220
A zauważyliście kto najbardziej narzeka na Ukraińców? Niziny społeczne. Aż mi się przypomina jak Brytyjczycy najeżdżali na Polaków że im zabierają pracę, socjal, miejsca w szkołach i szpitalach. Cóż za ironia losu xD
#ukraina
#ukraina
SzycheU +27
Zauważyłem, że od jakiegoś czasu na tagu #ukraina toczy się wykopowa wojna onuce vs ukrofile (tak to chyba można określić).
Każdy sobie tu może napisać co chce a więc parę słówek swoich też wrzucę.
Mamy zaszłości historyczne z Ukrainą jakie mamy jak i również z Rosją. Moim zdaniem argument rzezi wołyńskiej nie powinien być stosowany jako argument przeciwko pomocy militarnej i humanitarnej. Wojna na Ukrainie pokazała, że w tej chwili prawdziwe zagrożenie
Każdy sobie tu może napisać co chce a więc parę słówek swoich też wrzucę.
Mamy zaszłości historyczne z Ukrainą jakie mamy jak i również z Rosją. Moim zdaniem argument rzezi wołyńskiej nie powinien być stosowany jako argument przeciwko pomocy militarnej i humanitarnej. Wojna na Ukrainie pokazała, że w tej chwili prawdziwe zagrożenie
Powtórzę: jaką #!$%@? moją wolność xd. Jeżeli w to wierzysz, to jesteś bardziej zmanipulowany, niż te "stare baby" dające na Rydzyka i głosujące na PiS, z których tak lubi szydzić wykop.
Każdy normalny mieszkaniec ma was powyżej uszu nie zdziwcie się, jak niedługo zaczną ludziom puszczać nerwy. W przeciwieństwie do zbuntowanych dziewczynek, my mamy co robić ze swoim życiem, pracujemy, mamy obowiązki i nie mamy czasu na utrudnienia w komunikacji przez bandę rozhisteryzowanych dzieciaków.
A najzabawniejsze jest to, że w tych trąbiących samochodach siedzą głównie słoiki, które nie płacą tu OC ani podatku. Tfu.
#krakow #protest #bekazlewactwa
Wypok w tej chwili to siedlisko dzieciaków - odbębnią lekcje czy wykłady zdalnie, a później harda bojówka. Nie mają świadomości,
@promateosz: co ty gadasz stary na wykopie sami programiści zdalnie pracujący 15K :)
@Reiter: tak spędzasz z nią czas pyskując na wykopie :)?
Pocieszające jest to, że w wyborach samorządowych i tak nie głosują.
@Szumny i się zesrał xd. Czarno na 50%, bo jednak trochę cię ciekawi, co ktoś pisze?
@Reiter: biedne dziecko
Zwyczajnie piszesz bezsensu. Utrudnienia to nic przyjemnego. Kiedyś to zrozumiesz.
Też jestem przeciwnikiem tego zakazu.
Piszę bo nie wiem, czy załapałeś, że to nie jest jakiś strajk z dupy szampanowej lewicy.
Nie napisałem w żadnym miejscu, że to coś przyjemnego. A ty ciągle próbujesz mi udowodnić, nie wiem co. Że ciężko ci się wracało do domu. Ojej, przykro mi. Nic ci nie jest? Kiedyś zrozumiesz, że komfort każdy rozumie w inny sposób.
@Szumny: Napisałem gdzieś, że tam są same julki i studenci? Nie.
Komentarz usunięty przez autora
Na własną rodzinę mam mało czasu, a mam wynajdywać czas na spotkania z jakimś szurem z wykopu?
Pamiętaj, że na kozaka zawsze się znajdzie większy kozak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdrowia życzę :)
@Szumny: Nie jestem szurem, bo nie jestem z PIS-u, nie jestem z Konfederacji, jestem ateistą i nie popieram zakazu aborcji. Szur to może jeszcze