Wpis z mikrobloga

@Szumny: Słaba psychicznie jednostka usuwa wpisy i wrzuca na czarno za krytykę dzisiejszego buractwa na ulicach, tyle warte wasze protesty. Nie wiem czy ktoś ci powiedział, ale żeby obalić władzę, to trzeba mieć charakter i siłę, a pokazałeś teraz, że są to rzeczy ci nieznane.

a ciebie boli dupa jak musisz pojechać objazdem, bo ktoś za ciebie walczy o twoją wolność?

Powtórzę: jaką #!$%@? moją wolność xd. Jeżeli w to wierzysz, to jesteś bardziej zmanipulowany, niż te "stare baby" dające na Rydzyka i głosujące na PiS, z których tak lubi szydzić wykop.

Każdy normalny mieszkaniec ma was powyżej uszu nie zdziwcie się, jak niedługo zaczną ludziom puszczać nerwy. W przeciwieństwie do zbuntowanych dziewczynek, my mamy co robić ze swoim życiem, pracujemy, mamy obowiązki i nie mamy czasu na utrudnienia w komunikacji przez bandę rozhisteryzowanych dzieciaków.

A najzabawniejsze jest to, że w tych trąbiących samochodach siedzą głównie słoiki, które nie płacą tu OC ani podatku. Tfu.

#krakow #protest #bekazlewactwa
  • 14
@BrockLanders: Czytałem dziś jakiś komentarz, chyba kolega @Reiter miał #!$%@?, że wraca z roboty znacznie dłużej niż powinien. OP mu odpisał, że powinien się dołączyć do protestów XD #!$%@? dupa, rzucić robotę, mirek może mieć kogoś na utrzymaniu, ale co z tego? Rzuć robotę, bierz urlop i trąb na ulicach XD

Wypok w tej chwili to siedlisko dzieciaków - odbębnią lekcje czy wykłady zdalnie, a później harda bojówka. Nie mają świadomości,
@BrockLanders: widząc jak cię to boli, bo musiałeś #!$%@?ć swój wpis tym bardziej ciesze się, że usunąłem twoje wynurzenia.
@promateosz: co ty gadasz stary na wykopie sami programiści zdalnie pracujący 15K :)
@Reiter: tak spędzasz z nią czas pyskując na wykopie :)?
@promateosz: Kraków, jak chyba każde miasto akademickie, ma wśród mieszkańców pełno przyjezdnych, młodych ludzi. Niestety, jak widać, idą za tym też pewne minusy, bo tendencja wśród młodych to uleganie modom i propagandzie pewnych środowisk. Później za tym idą takie sytuacje, jak od paru dni.

Pocieszające jest to, że w wyborach samorządowych i tak nie głosują.

@Szumny i się zesrał xd. Czarno na 50%, bo jednak trochę cię ciekawi, co ktoś pisze?
@Szumny: Przecież nie pokazuje jej wykopu xD Żarty sobie robiłem, ale nie wiem czy załapałeś i dlatego prostuje.

Zwyczajnie piszesz bezsensu. Utrudnienia to nic przyjemnego. Kiedyś to zrozumiesz.
Też jestem przeciwnikiem tego zakazu.
@Reiter: ale ty serio myślisz, że tu są sami studenci i Julki tak?
Piszę bo nie wiem, czy załapałeś, że to nie jest jakiś strajk z dupy szampanowej lewicy.

Nie napisałem w żadnym miejscu, że to coś przyjemnego. A ty ciągle próbujesz mi udowodnić, nie wiem co. Że ciężko ci się wracało do domu. Ojej, przykro mi. Nic ci nie jest? Kiedyś zrozumiesz, że komfort każdy rozumie w inny sposób.
ale ty serio myślisz, że tu są sami studenci i Julki tak?

Piszę bo nie wiem, czy załapałeś, że to nie jest jakiś strajk z dupy szampanowej lewicy.

@Szumny: Napisałem gdzieś, że tam są same julki i studenci? Nie.

Nie napisałem w żadnym miejscu, że to coś przyjemnego. A ty ciągle próbujesz mi udowodnić, nie wiem co. Że ciężko ci się wracało do domu. Ojej, przykro mi. Nic ci nie jest?
@Reiter: bo warszawa to kawał drogi a ja jestem z Krakowa.

Na własną rodzinę mam mało czasu, a mam wynajdywać czas na spotkania z jakimś szurem z wykopu?
Pamiętaj, że na kozaka zawsze się znajdzie większy kozak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zdrowia życzę :)
bo warszawa to kawał drogi a ja jestem z Krakowa.

Na własną rodzinę mam mało czasu, a mam wynajdywać czas na spotkania z jakimś szurem z wykopu?

Pamiętaj, że na kozaka zawsze się znajdzie większy kozak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zdrowia życzę :)

@Szumny: Nie jestem szurem, bo nie jestem z PIS-u, nie jestem z Konfederacji, jestem ateistą i nie popieram zakazu aborcji. Szur to może jeszcze