Wpis z mikrobloga

właśnie byłem w łazience pozmywałem, o koszulka od razu inaczej człowiek wygląda, muszę dbać o siebie bo mam wspaniałą dziewczynę niech zobaczy będzie zadowolona, ogolony środki czystości pod pachę perfumy trzeba się odświeżać, jutro będzie lajt po południu będę zbierał pomóżcie ludzie na pierścionek nie byle jaki zaręczynowy dla kochanej Asi, chcę zrobić remont łazienki żeby prysznic był jak w hotelu niektórzy mają w mieszkaniach, o maść muszę dbać mam dziewczynę będzie narzeczona później żona ona pragnie, szkoda Zodiak zamknięty, teraz będę kasował komentarze po co wy to robicie? tak się stało jak się stało normalnie rozmawiam, o pytanie o alfabet to śmo to cholera, Krzysztof w tyg ma wyjść, widziałem ale nie chciałem reagować że ktoś przeskoczył siatkę kamera wyłapała alarm się włączył, w domu ładny zapach nakryłem odświeżyłem, Asia martwiła się chce żebym żył 100lat moim mężem był, to jest partnerka do życia ze mną poznaje mnie chce żebym zamieszkał z nią, wyrobimy paszport i pojedziemy za granicę na noc poślubną, ona czaruje żeby mnie zaczarować, muszę ochłonąć bo ciepło, zaczyna mi się układać w życiu, sama powiedziała masz swój wiek mi się podobasz, (gada o oknie samochodzie i lodówce), kluski z mięsem o albo śmietanę czy co to zdrowa żywność jest, Asia pracuj uważnie, powolutku do kupy się nazbiera będziesz zadowolona będę pilnował aniołka mojego, buziaki
#suchodolski #kononowicz #kononowicztldr #patostreamy
I.....u - właśnie byłem w łazience pozmywałem, o koszulka od razu inaczej człowiek wy...

źródło: comment_1603717198DnTYdf5Pj6EvNXgPSAFqBt.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz