Aktywne Wpisy

banzi +33

pelt +41
Pamiętacie dramę ze sprzedażą Polonii Romanowi i Muminowi? Tym razem w Tajlandii, na Phuket jest drama ze sprzedażą knajpy Candies Bar Rawai należącej do braci Pająk z kanału #podrozewojownika. Piotr Pająk jak wiecie spotykał się z Prezesem kilka razy, dlatego wspominam o tym na tagu. Więcej szczegółów podobno wkrótce. Poniżej wklejam tekst z tego postu na Instagramie:
Chciałabym podzielić się moją historią, aby ostrzec innych przed stratą majątku, który dla
Chciałabym podzielić się moją historią, aby ostrzec innych przed stratą majątku, który dla

#pieklokobiet #protest #bekazpisu
@FinekPoker: No to trudno, krzyżyk na drogę.
Kościół w-------a się z buciorami w nasze życie od lat, a ostatnio liżą się po siurach z pisowcami tak bardzo, że nie sposób odróżnić jednych od drugich.
Kto sieje wiatr ten zbiera burzę
@Morritz każdy racjonalny polityk apelował o niedotykanie kompromisu. Przestrzegano przed efektem wahadła. I cóż, stało się. I to stało się na życzenie kościoła, a nie tych wstrętnych lewaków. Episkopat to skrajni idioci: w dobie największego kryzysu wizerunkowego i postępującej laicyzacji
myślisz, że kierują się wyższymi pobudkami filozoficznymi, czy czymś innym.
A z aborcją myślisz że ten kompromis był tym co zadowalało Polaków, czy nastroje były na rozszerzenie na każdą aborcję?
Ja wiem, że to podstawa wiary itd ale brak ewolucji kk zaowocuje jego upadkiem, co ma miejsce w całej Europie od dawna, także i u nas, teraz ten proces po prostu przyspieszy.
Ochrzcić, bog zapłać i kk zapomina o tym cudzie życia.
Tak, wiem, Caritas wspiera
@FinekPoker: no nareszcie, ile mozna było czekać
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dziękuję i wzajemnie
źródło: comment_1603689327lsZX2x4Wkat4SEYh9L1M4t.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora