Wpis z mikrobloga

@banzi: to on już z grimes ma 3 dzieci? zatrzymałem się na 2. I ta nazwa techo mechanicus - myślałem że to żart ale nie dzieciak się nazywa Tau Techno Mechanicus

xDDDDD
  • Odpowiedz
@banzi: dla mnie elon jest zagadką. na poczatku jak każdy wykopek miałem go za jakiegoś technoguru ale zaczęło mi śmierdzieć że jakim cudem ten gość ma tyle firm i się na tylu rzeczach naraz zna - okazało się to kłamstwem.

Związek z grimes to kolejna zagadka. Grimes to lewaczka na pograniczu komunizmu, jak oni się w ogóle skumali. Zresztą fandom grimes strasznie po niej jechał że jest z elonem. I
tubkas12 - @banzi: dla mnie elon jest zagadką. na poczatku jak każdy wykopek miałem g...
  • Odpowiedz
@banzi: Z Shivon Zilis ma układ taki że co jakiś czas robi jej dziecko, a w zamian daje jej pokierować jakąś jego firmą. Przynajmniej ma jakieś wykształcenie techniczne babka.
  • Odpowiedz
@banzi: no i zajebiście. Uważam, że najbogatsi powinni robić więcej dzieci, a najbiedniejsi (np. Polacy) nie mieć ich wcale. Niech żyje darwinizm. Jeśli Musk chce utrzymać istnienie białej rasy, to niech podzieli się z nimi swoimi pieniędzmi, albo niech zrobi miliony dzieci za nich
  • Odpowiedz
@banzi: Jak Musk umrze to na podstawie wojny o jego spadek będą mogli nakręcić 16 sezonów "Gry o spadek" i myślę, że brutalność będzie wyższa niż przy grze o tron xD
  • Odpowiedz
@MateMizu: Kurde, to jest taki typ człowieka, że nawet bym się nie zdziwił gdyby w testamencie napisał coś w stylu "podzielcie się jak chcecie, tak aby każdemu pasowało" xD
  • Odpowiedz
@banzi: ciekawe jakie flipy robią w swojej głowie jego prawicowy wyznawcy żeby to usprawiedliwić. Pewnie cos w stylu : no jest ekscentryczny ale... [Tu wstaw jakiś wysryw że np walczy o wolność czy walczy z lewactwem]
  • Odpowiedz
@banzi:
Co ciekawe:
- Vivian i Griffin to bliźnięta, poczęte przez in vitro
- Kai, Saxon i Damian to trojaczki, poczęte przez in vitro
- Strider i Azure to bliźnięta, poczęte przez in vitro i urodzone przez surogatkę
- Exa Dark Sideræl została poczęta przez in vitro i urodzona
  • Odpowiedz