Aktywne Wpisy
Extaco +2
W grudniu 2022 poznałem się z moją obecną (8 lat młodszą) dziewczyną na #badoo i od lutego 22 jesteśmy ze sobą i mieszkamy razem - wcześniej po 7-letnim związku, który był zupełnym niewypałem, to można to porównać do piekła i nieba(obecnie). Wpadliśmy na pomysł, żeby założyć sobie wspólnego instagrama, z którego zrobimy pamiętnik. Założyłem też tłiterka, gdzie będziemy mogli pisać tam jakieś swoje przemyślenia i odpowiedzi i mam dla was taką historię
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#protest #aborcja #kosciol #bekazpisu
@CurlyHairGirl jak duży wpływ miał kościół na głosowanie i są dowody na manipulowanie głosowaniem ?
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze byłam przeciwna tego typu protestom w kościele ale wydaje mi się, że czas na proszenie i rozmowy już był teraz nie ma już chyba innej opcji
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kwiatsloneczny: czyli wiesz że pieprzysz głupoty, wiesz że przedkładasz kazanie księdza nad fakty, ale powtarzasz je namiętnie. Powodzenia, albo masz za to płacone albo powinieneś skierować się do specjalisty po pomoc
Już mi wchodzą do domu. I jeszcze mi dzieci w szkole napastują. Religią.
@CurlyHairGirl: A U WAS BIJĄ MURZYNÓW!
@Newosxso: można, gdyby nie było można to Bóg stworzyłby świat inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galicjanin zgadzam się z Wami, że może to przynieść odwrotny skutek. Dlatego sama nie chodzę i nie robię takich akcji ale też ich nie neguję bo potrafię zrozumieć co tymi kobietami kieruje. Ciężko odciąć kościół od Państwa nie "atakując" też kościoła