Wpis z mikrobloga

• 20
@blackthorns ja od religii odciełam się dawno temu ale kiedy jeszcze byłam wierząca też do tego kościoła czułam duża niechęć.
Zawsze byłam przeciwna tego typu protestom w kościele ale wydaje mi się, że czas na proszenie i rozmowy już był teraz nie ma już chyba innej opcji
  • Odpowiedz
@CurlyHairGirl: tylko że takie protesty odniosą skutek odwrotny do zamierzonego. Pamiętajmy że wybory wygrywa się w Końskich nie w Wilanowie, a ludzie z Końskich znają więcej księży niż feministek. Niestety. Księża nakręcą się tylko i zmobilizują swoich wiernych by poszli i głosem na PiS zawalczyli o Polskę, w której "nie prześladuje się kapłanów i ludzi wierzących" i "życie jest chronione" . W wyborach do Europarlamentu "Tylko nie mów nikomu" i cipkomaryjka
  • Odpowiedz
fakty to już dano temu były opisane z poparciem naukowców -

@Kwiatsloneczny: czyli wiesz że pieprzysz głupoty, wiesz że przedkładasz kazanie księdza nad fakty, ale powtarzasz je namiętnie. Powodzenia, albo masz za to płacone albo powinieneś skierować się do specjalisty po pomoc
  • Odpowiedz
  • 9
@koteria
@galicjanin zgadzam się z Wami, że może to przynieść odwrotny skutek. Dlatego sama nie chodzę i nie robię takich akcji ale też ich nie neguję bo potrafię zrozumieć co tymi kobietami kieruje. Ciężko odciąć kościół od Państwa nie "atakując" też kościoła
  • Odpowiedz