Aktywne Wpisy
heksengerg +141
cyconiusz +100
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
W innych miastach też to tak wygląda? Czy Katowice są jakimś wyjątkiem. A może to jakaś tradycja, że dla zasady się jedzie po policji, jakby było się na meczu?
#protest #aborcja #katowice #slask
@muwieszeptem: A myślisz, że się przejmą jak dorzucisz do tego "k---a"? IMO nie. Ale po raz kolejny piszę – nie o tym jest ten wpis.
@drsteve: No to dzisiaj niech skandują. Wczoraj pałowali i gazowali kogoś?
@drsteve: Nie, nie żyję żadną nadzieją. Po prostu j-----e po policjancie, który stoi i nic nie robi to jest dla mnie jakieś nieporozumienie. Nie wiem, może czegoś wczoraj nie widziałem, ale to nie tylko moja opinia odnośnie
Po co na początku bronili siedziby PiS, a potem "dostępu" do kościoła? Ludzie chcieli tylko znicz postawić, a oddziały broniące większe niż na niejednych derbach piłkarskich z czasów kiedy PO robiło porządek z kibolami.
@drsteve: W jaki sposób
@muwieszeptem: Kto? Policja? Policja sprawiła, że TK wydało takie a nie inne orzeczenie?