Aktywne Wpisy
General-franco +59
Wreszcie ktoś normalnie i z chłodną głową, bez emocji wyjaśnił o co chodzi z tą aferą. Mam wrażenie, że tylko Konfederacja patrzy trzeźwo na sytuację z Kamińskim i Wąsikiem i nie daje się ponieść emocjom. Sławek elegancko też obnażył hipokryzję koalicji 13 grudnia. Polecam każdemu przesłuchać i DOPIERO wtedy się odnieść zanim się tu zesracie. #neuropa wy przede wszystkim zobaczcie, bo TVN i wyborcza wystarczająco już zryła wam beret.
https://www.youtube.com/watch?v=8sMGAeV5O_0
#sejm #
https://www.youtube.com/watch?v=8sMGAeV5O_0
#sejm #
Schwarzenberger +232
Wiem, że jej się podobam, dla mnie problemem jest jej wiek, choć wygląda na młodszą (dałbym jej 5, może nawet 8 lat mniej niż ma).
Nawet nie przeszkadza jej, że gadam ciągle o #samobojstwo po tym jak mnie dziewczyna zostawiła.
Kilka razy powiedziała mi, że o mnie myśli, ewidentnie cieszy się kiedy do niej dzwonię.
Co radzicie?
#przegryw #zwiazki #tinder
Po wszystkim bym się chyba porzygał.
Kocham byłą dziewczynę tak bardzo, że została mi już tylko śmierć.
@JamnikWallenrod: wszystko mi ją przypomina. Różowy kolor gdziekolwiek, bo miała różową kurtkę, pogoda taka sama jak któregoś wieczora kiedy poszliśmy na spacer, balon, bo kiedyś rozmawialiśmy o balonach, a jak już sobie przypomnę to przepadłem do końca dnia
Tyle, że zakochałem się dosłownie w kilka sekund, więc gdybyśmy byli ze sobą tydzień to też byłoby po mnie.
O samobójstwie myślę cały czas od początku lipca.
Komentarz usunięty przez autora
Mój najgorszy związek trwał 5 lat i już od pierwszego dnia wiedziałem, że to nie to.
Mam 38 lat, byłem z wieloma kobietami i to była jedyna kobieta z którą naprawdę chciałem być.
Mam świadomość, że już nigdy nikogo takiego nie znajdę, a cała reszta życia to będzie wyłącznie
Lepsze #samobojstwo niż pójść do łóżka ze starsza kobietą.
... iiii teraz posmutniałem, bo sobie przypomniałem, że moja jest rok starsza ode mnie... Ale hej, pamiętaj, że twoja prawa jest twoją rówieśniczką. Czego chcieć więcej ;D