Wpis z mikrobloga

Koleżanka, która jest ode mnie kilka lat starsza namawia mnie na odwiedziny i próbowanie wina które zrobiła.
Wiem, że jej się podobam, dla mnie problemem jest jej wiek, choć wygląda na młodszą (dałbym jej 5, może nawet 8 lat mniej niż ma).
Nawet nie przeszkadza jej, że gadam ciągle o #samobojstwo po tym jak mnie dziewczyna zostawiła.
Kilka razy powiedziała mi, że o mnie myśli, ewidentnie cieszy się kiedy do niej dzwonię.
Co radzicie?
#przegryw #zwiazki #tinder
  • 23
ok, jutro idę na randkę z trochę młodszą.

Chociaż miłość do byłej to trucizna, której nie radziłbym spijać.

@JamnikWallenrod: wszystko mi ją przypomina. Różowy kolor gdziekolwiek, bo miała różową kurtkę, pogoda taka sama jak któregoś wieczora kiedy poszliśmy na spacer, balon, bo kiedyś rozmawialiśmy o balonach, a jak już sobie przypomnę to przepadłem do końca dnia
@LemurChmur: 10 miesięcy temu po 10 miesiącach.
Tyle, że zakochałem się dosłownie w kilka sekund, więc gdybyśmy byli ze sobą tydzień to też byłoby po mnie.
O samobójstwie myślę cały czas od początku lipca.
@LemurChmur: to nie był krótki czas razem. W ogóle liczenie tego jak ważny był związek tym jak długo trwał jest bez sensu.
Mój najgorszy związek trwał 5 lat i już od pierwszego dnia wiedziałem, że to nie to.

Mam 38 lat, byłem z wieloma kobietami i to była jedyna kobieta z którą naprawdę chciałem być.
Mam świadomość, że już nigdy nikogo takiego nie znajdę, a cała reszta życia to będzie wyłącznie
@sqlserver: Dobra, nie chcę się wymądrzać, bo jestem dużo młodszy i ciężko mi się odnieść. Mogę tylko mówić z mojego skromnego doświadczenia. Zerwanie kontaktu ze wszystkimi ludźmi to jedna z gorszych rzeczy, które można zrobić w takim momencie i raczej tylko pogłębi tę depresję.
@sqlserver jeebaniutki... uśmiałem się :D

... iiii teraz posmutniałem, bo sobie przypomniałem, że moja jest rok starsza ode mnie... Ale hej, pamiętaj, że twoja prawa jest twoją rówieśniczką. Czego chcieć więcej ;D