Wpis z mikrobloga

#neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #protest #takaprawda #polityka #polska #heheszki

Kaja Godek to sfrustrowana baba.Zobaczymy jak za 20 lat tej babie będzie się podobać niańczenie 30 letniego DOWNA. Pewnie Kaja Godek będzie robiła akcję "stop małżeńskiej dyskryminacji osób z DOWNEM, kto chce zostać żoną mojego bobaska, bo ja już nie daję rady".

Może Godek zrobiła ze swojego upośledzonego dziecka centrum swojego życia, ale nie wszyscy chcą skończyć jako niewolnicy swoich niedorozwiniętych dzieci. Wyobraźcie sobie, że macie 50 lat i musicie nadal opiekować się śliniącym starym chłopem XDDDD Fajne życie.
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@BrakWolnegoLoginu @Precypitat Po prostu trochę mnie przeraża, że niektórzy uznali ten wysryw za w jakikolwiek sposób wiarygodny. Może jestem skrzywiony, bo ja pracuję z takimi osobami, ale wydaje mi się jednak to trochę szokujące. Ciekawe, ile osób w to uwierzyło bez źródła. To jest właśnie nakręcanie nienawiści.
  • Odpowiedz
@Emes91: kiedyś o tym juz słyszałem, więc to nie pierwszy raz, tylko dlatego nie odrzuciłem od razu, a poprosiłem o źródło rewelacji. Notabene wpisanie w google i pobieżne szukanie nie przyniosło nic takiego.
  • Odpowiedz
  • 3
@Precypitat Pewnie były jakieś takie pojedyncze przypadki. Tak samo jak są przypadki osób zdrowych, które zgwałciły swoją matkę. Ale pisanie, że downy tak robią "zazwyczaj" to szokujące wręcz propagowanie nienawiści.
  • Odpowiedz
  • 1
@BrakWolnegoLoginu No a jakby ktoś napisał "osoby czarnoskóre zazwyczaj w wieku 20 lat gwałcą swoją matkę i trafiają do więzienia", to też byś pytał o źródło, czy jednak byś od razu wyczuł, że coś jest nie tak? Bo dla mnie to tak samo szokujące i nieprawdziwe twierdzenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@BrakWolnegoLoginu Co mam się wypowiedzieć? xD Mam naprostowywać wszystkich ignorantów, którzy usłyszeli coś piąte przez dziesiąte, a potem wymyślają jakieś bzdury "popierane" zmyślonymi prawidłowościami o jakiejś "ogromnej sile" downów, podczas gdy akurat jednym z typowych objawów tej choroby jest niskorosłość i szereg różnych zaburzeń somatycznych (wady serca, celiakie, zaburzenia tarczycowe itp.), że już nie wspomnę o ich ogólnej nieporadności (wierz mi, że te osoby zwykle nie chodzą na siłkę ani nie
  • Odpowiedz