Aktywne Wpisy
BozenaMal +71
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
Lardor +84
Jadę Matizem do Warszawy
Zawsze pod sklepem spotykałam tych samych 2-3 emerytów. Myślałam, że też robią zakupy co sobotę aż raz przyjechałam w piątek i przypadkiem też przyszli xd Tydzień temu, już po wprowadzeniu godzin dla seniorów, również byli, ale ok, było luźno.
Dziś o 6.20 stałam w kolejce 10 minut. W sklepie kilkunastu emerytów, każdy zajęty macaniem produktów. W kolejce do kasy musiałam zastawić jednej babie drogę koszykiem żeby nie wlazła mi na plecy; ona w swoim miała tylko jabłka i banany :) Sprzedawca miał problem z nabiciem mi jednego produktu to już widziałam, że stara coś tam sapie pod maską, pewnie spieszyła się do Lidla po dwie cytryny i szynkę. W sumie każdy z nich miał po max 5 produktów w koszyku, ale każdy też płacił drobniakami, a przecież ledwo widzą :)
Teraz od rana jestem poirytowana i czekam na kolejną konferencję "chrońmy seniorów". Nienawidzę starych ludzi i zrobię wszystko, żeby moja matka taka nie była za parę lat. To znaczy stara i tak będzie :p ale może jej nie odwali na punkcie zakupów i jazdy autobusem pół dnia.
#koronawirus
@obojetne: Challenge accepted!
jak już będziesz stara to zrobimy ci eutanazję i po rpoblemie, myslę żę 60 lat ci wystarczy
Komentarz usunięty przez autora
Wiem, że im się nudzi, to nawet trochę przykre, że taka masa ludzi nie ma żadnych zainteresowań, którym mogłaby poświęcić czas i rozrywką są takie pierdoły. Ale kurde, co dwa dni pan z telewizora ich uprzejmie prosi, żeby się nie snuli po mieście i zero reakcji.
Lol to ja tak zawsze robiłem na studiach. Ewentualnie dokupiłem sobie kurczaka w mięsnym w inny dzień. Stanie w kolejkach to najgorsze co może być.