Aktywne Wpisy
b_oski +31
mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Siema,
Czy komuś się udało porzucić długoterminowo toksyczne środowisko wykopu i/lub czanów? xd
Bo koniec końców zawsze tu (i tam) wracam.
Byłem na terapii od stycznia do czerwca, ale od lipca nie mam roboty i wszystko poszło się j---ć (xd) po utracie pracy.
W sumie dobija mnie szarość życia i przymus życia w społeczeństwie.
Jak ktoś ma jakąś szopę do oddania, to chętnie zamieszkam i sobie będę spokojnie żył do końca swoich dni xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byczkowanie w robocie bylo najgorsze.
W sumie teraz będąc poza światem pracy, to w kobiety tbw.
Bardziej zastanawiam się nad swoim losem materialnym. Byłem tak zesrany w ostatniej robocie, że mam problem z odczuwaniem emocji innych niż stres, niepokój i (nieliczne) podniecenia.
Myślałem, aby wbić się w niemiecki/austriacki socjal i tam porobaczyć sobie trochę.
Jak żyć moi drodzy?
W sumie nie wiem co pisać tutaj, bo może modek zgłasza to na linię zaufania xD
#przegryw #zdrowie #depresja #neet
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f91d39bc53de577b9aae8b6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: som lepsze jak już chcesz robaczyć, tylko w robaczenie w cywilizowanych warunkach też trzeba troche $$ zainwestować.
@AnonimoweMirkoWyznania: z tego co wiem, udało się to mirkom @
Komentarz usunięty przez autora