Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Siema,

Czy komuś się udało porzucić długoterminowo toksyczne środowisko wykopu i/lub czanów? xd
Bo koniec końców zawsze tu (i tam) wracam.
Byłem na terapii od stycznia do czerwca, ale od lipca nie mam roboty i wszystko poszło się j---ć (xd) po utracie pracy.

W sumie dobija mnie szarość życia i przymus życia w społeczeństwie.
Jak ktoś ma jakąś szopę do oddania, to chętnie zamieszkam i sobie będę spokojnie żył do końca swoich dni xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Byczkowanie w robocie bylo najgorsze.
W sumie teraz będąc poza światem pracy, to w kobiety tbw.
Bardziej zastanawiam się nad swoim losem materialnym. Byłem tak zesrany w ostatniej robocie, że mam problem z odczuwaniem emocji innych niż stres, niepokój i (nieliczne) podniecenia.

Myślałem, aby wbić się w niemiecki/austriacki socjal i tam porobaczyć sobie trochę.

Jak żyć moi drodzy?
W sumie nie wiem co pisać tutaj, bo może modek zgłasza to na linię zaufania xD

#przegryw #zdrowie #depresja #neet

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f91d39bc53de577b9aae8b6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

DestrukcyjnyRogal: Ciężko jest odejść. Jakieś parę tygodniu usunąłem konto, które miało ~10 lat, mimo że od 2-3 lat było słabo używane. Dalej tu wchodzę - głównie na tagi przegryw i właśnie AMW. Nie wiem, po co. Żeby poczuć się lepiej? Żeby upewnić się, że nie jest ze mną źle, bo z innymi jest gorzej? Jakoś podleczyć kompleksy? Mam normalne życie, dobrą pracę, udany związek, plany na przyszłość... Sam nie wiem. Dziwne.
  • Odpowiedz