Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TavarishPiesov +203
Nie wiem, jakim cudem to nadal jest tolerowane w wyjazdach do pracy za granicę, żeby gnieździć się w takich warunkach??
Pojechałem z agencji, miałem spawać aluminiowe profile, na miejscu się okazało, że robota jest ale przy budowie drogi. Zakwaterowanie w kontenerach, podobno "chwilowo" zanim nam coś ogarną. Wody bieżącej nie ma, jakiś włoch "brygadzista" albo pół cygan, nie wiadomo - mówi nam, że na razie mamy korzystać ze strumienia co płynie obok
Pojechałem z agencji, miałem spawać aluminiowe profile, na miejscu się okazało, że robota jest ale przy budowie drogi. Zakwaterowanie w kontenerach, podobno "chwilowo" zanim nam coś ogarną. Wody bieżącej nie ma, jakiś włoch "brygadzista" albo pół cygan, nie wiadomo - mówi nam, że na razie mamy korzystać ze strumienia co płynie obok
Szkoda, że to SAMODZIELNE MYŚLENIE nie pozwoliło mu zdać matury i zaliczyć szkoły średniej xDDD
#koronawirus
No przecież opisałem co i jak, o wierze w korzyści o niemożliwości reformacji.
@peja_ricardo12: @rasmor:
pdk
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hatespinner: sprawdź w lodówce, pewnie tam też czaja się lewacy, a tak poważnie to zastanów się nad terapia i ograniczeniem internetu skoro ich wszędzie widzisz
I nie napisałeś, co więcej mogliby zrobić. A, zebranie brakujących podpisów, to odpisz jak mieliby to zrobić.
@Deska_o0: Najwięcej czai się tutaj na wykopie, w twoich postach z korolukiem i resztą tobie podobnych dzbanów. XD
2 bez sensu pisać bo 1 jest dla nich nie do przeskoczenia
@Hatespinner: kolejny szur niepotrafiący odnieść się do tematu, szok
@Deska_o0: To przestań nim być i zjeżdżaj stąd. Jak widać nikt tutaj nie da się przekonać twoją kolorową agitacją.
@Hatespinner: o czym ty bredzisz? domyślam się że oblężona twierdza mocno, ale może dla odmiany przedstaw jakieś przykłady, bo póki co pieprzysz od rzeczy i nawet nie starasz trzymać się faktów
@KakaowyTaboret: kilkanaście* do chwili obecnej większość ówcześnie badanych już z niego wyrosła, naturalna droga
@Deska_o0:
Nadal oskarżasz bez sensu i podstaw- z ciekawości czy tak samo piszesz np u murzynach? ;)
@KakaowyTaboret: że wyrastają z korwina? zapewne tak chociaż nie znam żadnego który by na niego głosował
@Deska_o0:
Nie,
@KakaowyTaboret: nie znam żadnego czarnego który nie poradził sobie z maturą, za to wyborców konfy sporo, nawet w tym wątku jest przykład
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak, bo każdy wyborca konfy jest antymaseczkowym/pandemicznym szurem.
@Deska_o0: Ale jakich k---a faktów? XD Że masz mózg przeorany lewackimi bzdetami, skoro autorytetem jest dla ciebie największy tęczowy agitator tego portalu?
Czy ze zesrałeś się jak cię pojechałem za generalizację?