Wpis z mikrobloga

kolejny widzi wszędzie to mityczne lewactwo xD

@Deska_o0: Zapostowałeś content najbardziej upośledzonego lewaka na tym portalu, jako rzetelne źródło, przestań się błaźnić śledziu. XD

na jakąś klasową grupkę to wrzuciliscie że tyle was się zbiegło?

Może to nie portal dla ciebie? Przemyśl to. :)
@Hatespinner: trzymaj się faktów, czy u was to standardowe że odplywacie we własne urojenia i do nich się odnosicie, a potem wina obarczacie za wszystko lewaków, a wiadomo że jak nie za Korwinem to lewak
@Deska_o0: Jest ustawa stowarzyszenia marsz niepodległości STOP 447 i ustawa Kai Godek - obie w zamrażarce z tego co wiem. Są ustawy obniżające podatki Mentzena (niestety ta strona zniknęła, nie wiem czy gdzieś są kopie). Przeciw WHO(czy tam szerzej te tematy) chyba nie ma, chociaż na poziomie gmin Ordo Iuris i inni choć odrobinę działają, o wyjściu z UE to jest długi proces, wiadomo że UE nie da się zreformować bo
czy u was to standardowe że odplywacie we własne urojenia

@Deska_o0: Nie jesteśmy w komunie, nie musisz zwracać się do ludzi per "wy". Ale już w pierwszym poście wyszło że wrzucasz wszystkich do jednego worka lewaku i jeszcze się zesrałeś jak ktoś cię uraczył tym samym. XD
@Hatespinner: czyli potwierdzasz moje słowa i z racji braku argumentów doszukujesz się wspomnianych wcześniej winnych za wszystko lewaków, ok xD

Jest ustawa stowarzyszenia marsz niepodległości STOP 447

@milymirek: czyli nie konfy

ustawa Kai Godek

@milymirek: też nie ich, ale to akurat na plus

. Są ustawy obniżające podatki Mentzena (niestety ta strona zniknęła, nie wiem czy gdzieś są kopie).

@milymirek: nic nie zniknęło, a zostało skasowane bo były
@Deska_o0: No a po co dublować?
Na pewno wiesz że Konfa nie może wnosić własnych bo im brakuje 4 posłów.

Liczę że do wyborów jednak zbudują coś więcej. To ma jak na razie i tak znaczenie czysto wizerunkowe, propagandowe.

"nic nie zniknęło, a zostało skasowane bo były tam nierealne populistyczne bzdury"
Nie siej teorii spiskowych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"nie ma, chociaż to nie gospodarka więc dziwne
czyli potwierdzasz moje słowa

@Deska_o0: Cieszę się że szybka lekcja języka polskiego przyniosła wymierny skutek, ale jeszcze musisz popracować nad logiką i może jak dorośniesz to wyrośniesz na ludzi.

winnych za wszystko lewaków

@Deska_o0: A no i jeszcze nad generalizacją musisz popracować, chociaż myślę że lewacka propaganda już mocno przesyła twoje i tak wątpliwe zdolności percepcji.
@Deska_o0: ...Poza tym sam postulat i informowanie społeczeństwa jest bardzo ważne, jakby to było, to ludzie by pewnie inaczej wybierali. Powinno być w tamtej kampanii więcej info, mniej hasłowo.
@milymirek: nieumiejętność zebrania 4 podpisów wydaje im bardzo dobre świadectwo, tak samo jak podawanie dużej ilości wystąpień Brauna przy merytoryce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hatespinner: sprawdź w lodówce, pewnie tam też czaja się lewacy, a tak poważnie to zastanów się nad terapia i ograniczeniem internetu skoro ich wszędzie widzisz
@rasmor: Znam takiego samego tu na wykopie. Siedzi na głównej i udziela się w znaleziskach pod antycovidowców. Oczywiście Gates, szczepionki itd. Dostaje po kilkaset plusów, a nawet pisać ledwo umie. Taki obraz wasz wykopki xD Widząc kto tutaj plusy dostaje, nie można brać tego portalu na poważnie.
Jak widać nikt tutaj nie da się przekonać twoją kolorową agitacją.

@Hatespinner: o czym ty bredzisz? domyślam się że oblężona twierdza mocno, ale może dla odmiany przedstaw jakieś przykłady, bo póki co pieprzysz od rzeczy i nawet nie starasz trzymać się faktów
@KakaowyTaboret: kilkanaście* do chwili obecnej większość ówcześnie badanych już z niego wyrosła, naturalna droga
że wyrastają z korwina? zapewne tak chociaż nie znam żadnego który by na niego głosował

@Deska_o0:

Nie, że:

murzyni by pewnie sobie poradziły, wyborcy Konfederacji jak widać nie bo zaloze sie ze wyborcy Konfy maja wyzsze IQ niż murzyni ¯\(ツ)_/¯

kogo oskarżam i o co? piszę to co zaobserwowałem u znajomych a także u siebie

o to, ze wyborcy Konfy nie byliby w stanie napisac matury na 30% i są
murzyni by pewnie sobie poradziły, wyborcy Konfederacji jak widać nie

@KakaowyTaboret: nie znam żadnego czarnego który nie poradził sobie z maturą, za to wyborców konfy sporo, nawet w tym wątku jest przykład

zaloze sie ze wyborcy Konfy maja wyzsze IQ niż murzyni ¯_(ツ)

@KakaowyTaboret: tutaj to zależy czy bierzemy pod uwagę wszystkich murzynów, czy tylko tych krajowych, jak wszystkich to zapewne masz rację, jak tych mieszkających w PL to
nawet nie starasz trzymać się faktów

@Deska_o0: Ale jakich #!$%@? faktów? XD Że masz mózg przeorany lewackimi bzdetami, skoro autorytetem jest dla ciebie największy tęczowy agitator tego portalu?

Czy ze zesrałeś się jak cię pojechałem za generalizację?
No tak, bo każdy wyborca konfy jest antymaseczkowym/pandemicznym szurem.

@shaunblack: tego nie napisałem, ale szury powtarzające hasła Brauna są wyborcami konfy

jakich #!$%@? faktów

@Hatespinner: są tylko takie naukowe, nie wiem jakie wymyślasz sobie jeszcze

masz mózg przeorany lewackimi bzdetami,

@Hatespinner: nauka to nie "lewackie bzdety" i ile byś tego nie powtarzał to się nie zmieni

autorytetem jest dla ciebie największy tęczowy agitator tego portalu?

@Hatespinner: kolejny który
nauka to nie "lewackie bzdety"

@Deska_o0: Lewackie bzdety, to lewackie bzdety. Ty jesteś już na etapie gdzie nie widzisz różnicy. Ale mogę jeszcze po tobie jechać dalej, bo jak widać ci się nie nudzi.

kolejny który wymyślą sobie jakąś teorie i odnosi się do niej bez jakiegokolwiek argumentu

@Deska_o0: Teoria to system definicji, pojęć, aksjomatów, etc plus zależności. Nie używaj pojęć do których nie dorosłeś.

Naucz się lepiej nie stosować
Ty jesteś już na etapie gdzie nie widzisz różnicy. Ale mogę jeszcze po tobie jechać dalej, bo jak widać ci się nie nudzi.

@Hatespinner: serio masz jakieś braki w rozwoju, pieprzysz od rzeczy i przyklaskujesz sam sobie że "mnie jedziesz"

Naucz się lepiej nie stosować żadnych argumentów, jeżeli przywołujesz w nich lewackich szurów xD

@Hatespinner: mam przykrą informację, nikt nie uwierzy w twoje urojenia nawet jak je będziesz powtarzał co
przyklaskujesz sam sobie że "mnie jedziesz"

@Deska_o0: Ja sobie nie przyklaskuje, ale to ty płaczesz, że "wcale nie" jakby to od ciebie zależało. XD

mam przykrą informację, nikt nie uwierzy w twoje urojenia nawet jak je będziesz powtarzał co 10 minut,

@Deska_o0: Jak widać ludzie są mniej chętni uwierzyć w twoje wysrywy patrząc po tym temacie. A twoje zdanie ma zerowe znaczenie.

mania prześladowcza też na bank kwalifikuje się do
mogę jeszcze po tobie jechać dalej

pojechałem cię jak dziecko

Jedyne co prześladuję to dzbanów na tym portalu, dlatego zostałeś ofiarą.

Ja sobie nie przyklaskuje

@Hatespinner: no kto by pomyślał że szur będzie hipokrytą xD

Jak widać ludzie są mniej chętni uwierzyć w twoje wysrywy patrząc po tym temacie. A twoje zdanie ma zerowe znaczenie.

Piszesz bzdety to licz się że ktoś cię dojedzie.

wysrywami i bzdetami nazywasz fakty którym nie
hipokrytą

@Deska_o0: Juz ci mowilem cos o stosowaniu wyrazow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. Mam cie znowu nauczyc polskiego?

wysrywami i bzdetami nazywasz fakty

@Deska_o0: Nazywam wysrywy i bzdety takie jak:

wyborca konfy

Masz leb przeorany lewacka propaganda i myslisz ze kogos tutaj oklamiesz, ze jest inaczej. Sorry no bonus za ten watek, idz sproboj gdzies indziej, ale licz sie z tym ze tam tez mozesz zostac pojechany.
@Hatespinner: doczekam się chociaż jednego argumentu seba, czy będziesz dalej pieprzył od rzeczy i lizał się po jajkach dziwiąc się że nikt nie bierze cie poważnie?

Nazywam wysrywy i bzdety takie jak:

wyborca konfy

powtarzanie haseł jednego z liderów tej zbieraniny szurów pozwala sklasyfikować go jako jednego z jej wyborców, mam nadzieje że pomogłem, a jak nie stać cię na specjalistę załóż zbiórkę chętnie pomogę
doczekam się chociaż jednego argumentu seba

@Deska_o0: Jesteś dzbanem, ponieważ postujesz koroluka jako argumenty. Chcesz jeszcze jakieś?

powtarzanie haseł jednego z liderów tej zbieraniny szurów pozwala sklasyfikować go jako jednego z jej wyborców, mam nadzieje że pomogłem

@Deska_o0: Czyli fakt, że używasz tego samego języka co Trynkiewicz pozwala sklasyfikować cię jako pedofila. Masz takie problemy z generalizacją dzieciaku, że amunicja mi się nigdy nie skończy. XD
Jesteś dzbanem, ponieważ postujesz koroluka jako argumenty. Chcesz jeszcze jakieś?

@Hatespinner: co? xD ten jeden by wystarczył, problem w tym że kłamiesz, albo po prostu już nie wiesz co jest prawdą, a co twoja fantazją

Czyli fakt, że używasz tego samego języka co Trynkiewicz pozwala sklasyfikować cię jako pedofila. Masz takie problemy z generalizacją dzieciaku, że amunicja mi się nigdy nie skończy. XD

Takiego fikołka to i w cyrku nie widziałem,
problem w tym że kłamiesz

@Deska_o0: Jedyne klamstwa tutaj, to twoje proby wybrniecia z tego jakiego dzbana z siebie zrobiles.

Takiego fikołka to i w cyrku nie widziałem

@Deska_o0: Witam w swiecie twoich "argumentow" xD Teraz juz wiesz jak czuja sie ludzie piszacy z toba.
@Hatespinner: zdajesz sobie sprawę że jak nazwiesz mnie jeszcze 10 razy bezpodstawnie kłamcą to niczego to nie zmieni hipokryto? Twoje kłamstwa zostały wypunktowane a ty dalej pieprzysz od rzeczy, cześć szurze
że jak nazwiesz mnie jeszcze 10 razy bezpodstawnie kłamcą to niczego to nie zmieni hipokryto

@Deska_o0: Przestań kłamać, to nie będziesz nazywany kłamcą. Przestań generalizować to nie będziesz nazywany dzbanem. Przestań pyskować to nie będziesz jechany. To takie proste. ;)
1 nie wyzywanie wszystkich wokoło

2 bez sensu pisać bo 1 jest dla nich nie do przeskoczenia

@Deska_o0: Może nie wiesz, bo to słabo słychać(ten fakers Lichockiej to odpowiedź na pokrzykiwania POwców), ale tam wszyscy wszystkich wyzywają. Akurat Konfederaci pewnie najmniej albo wcale. xD
A realnie jest tak: Sośnierz idzie do PiSowców na początku kadencji, każdy odmawia, Sośnierz idzie też do samego Kaczyńskiego, odmawia, mówi że "dyscyplina partyjna" i dlatego reszta