Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TavarishPiesov +203
Nie wiem, jakim cudem to nadal jest tolerowane w wyjazdach do pracy za granicę, żeby gnieździć się w takich warunkach??
Pojechałem z agencji, miałem spawać aluminiowe profile, na miejscu się okazało, że robota jest ale przy budowie drogi. Zakwaterowanie w kontenerach, podobno "chwilowo" zanim nam coś ogarną. Wody bieżącej nie ma, jakiś włoch "brygadzista" albo pół cygan, nie wiadomo - mówi nam, że na razie mamy korzystać ze strumienia co płynie obok
Pojechałem z agencji, miałem spawać aluminiowe profile, na miejscu się okazało, że robota jest ale przy budowie drogi. Zakwaterowanie w kontenerach, podobno "chwilowo" zanim nam coś ogarną. Wody bieżącej nie ma, jakiś włoch "brygadzista" albo pół cygan, nie wiadomo - mówi nam, że na razie mamy korzystać ze strumienia co płynie obok
Szkoda, że to SAMODZIELNE MYŚLENIE nie pozwoliło mu zdać matury i zaliczyć szkoły średniej xDDD
#koronawirus
Myślisz że z naszej perspektywy lewica to nie szury? Ty po prostu w swojej bańce czujesz się komfortowo.
Nie potrafisz się skonfrontować z tymi sprawami, bo byś się wywalił. Bezpiecznie oczyszczasz dumę przezwiskami w stronę oponenta.
Cienki bolek z ciebie.
@milymirek: dawno nie widziałem tak idealnego przykładu hipokryzji szurze xD z tobą nie ma o czym próbować dyskutować, znowu wymyślasz sobie jakiś temat, pieprzysz od rzeczy a następnie zarzucasz mi to co robisz xD
Tak se wrzucasz, sam nie wiesz po co?
@Deska_o0: XDDDD
Weź się zwiń z tego tematu do jakiegoś lewackiego kółka wzajemnej adoracji. Wystarczająco się tu już ośmieszyłeś.
Nie każ więcej strzelać, ujawnij się. ;)
@milymirek: tak, zapomniałeś dodać że to populistyczne pieprzenie żeby przypodobać się elektoratowi, jeżeli chcesz kłamać że nie to podeprzyj to jakimiś projektami ustaw w tym kierunku
@Deska_o0: jestem wyborcą Konfederacji. Angielski zdany na 98% (rozszerzony 94), matma 62, polski 80, coś jeszcze?
@Deska_o0: Zapostowałeś content najbardziej upośledzonego lewaka na tym portalu, jako rzetelne źródło, przestań się błaźnić śledziu. XD
Może to nie portal dla ciebie? Przemyśl to. :)
@Deska_o0: Nie jesteśmy w komunie, nie musisz zwracać się do ludzi per "wy". Ale już w pierwszym poście wyszło że wrzucasz wszystkich do jednego worka lewaku i jeszcze się zesrałeś jak ktoś cię uraczył tym samym. XD
@Deska_o0: Ja nic nie wiem. Ja jestem samotnym wojownikiem. xD
@milymirek: czyli nie
Na pewno wiesz że Konfa nie może wnosić własnych bo im brakuje 4 posłów.
Liczę że do wyborów jednak zbudują coś więcej. To ma jak na razie i tak znaczenie czysto wizerunkowe, propagandowe.
"nic nie zniknęło, a zostało skasowane bo były tam nierealne
@Deska_o0: Cieszę się że szybka lekcja języka polskiego przyniosła wymierny skutek, ale jeszcze musisz popracować nad logiką i może jak dorośniesz to wyrośniesz na ludzi.
@Deska_o0: A no i jeszcze nad generalizacją musisz popracować, chociaż myślę że lewacka propaganda już mocno przesyła twoje i tak wątpliwe zdolności percepcji.